0 van 0 resultaten voor ""

Verhalen van onze mensen

Zoveel mensen. Zoveel verschillende verhalen.

Zoveel mensen, zoveel persoonlijke en verschillende verhalen. Over sprongen nemen in het diepe, over avonturen voor de toekomst, over kansen creëren en grijpen. Samen maken zij Sweco. En samen maken zij iedere dag het verschil. Voor jou, voor de mensen om je heen en voor de generaties na ons. Hoe? Lees de verhalen van Hilde, Ab, Annette, Thijs, Arend, Nicky, Thomas en Femke over hun ambities, werken bij Sweco en de toekomst.

Even voorstellen

Manager van zijn eigen carrière, vak, team en afdeling

Bij Sweco ontwikkel ik me als expert, als project- en als teammanager. Op alle vlakken mag ik de wegen in slaan die mij hierin succesvol(ler) kunnen maken. Van het bijzondere en intense leerprogramma Professioneel Projecten Managen (PPM) dat zich volledig richt op het ontwikkelen van je soft skills tot de ruimte krijgen om fouten te maken in de dagelijkse praktijk.

Lees het verhaal van Niels

De weg van de slimste route

Josies missie is om mensen bewust te maken van de waarde van data. In een snel veranderende wereld waarin digitalisering een steeds belangrijkere rol speelt en met een stevige dosis nieuwsgierigheid naar de informatie die in data verstopt is, zoekt ze met behulp van algoritmes naar patronen in die data.

Lees het verhaal van Josie

Portretfoto van Hilde Boon

De diagonale groei van Hilde

Systemen en in hokjes denken is iets waar Hilde jeuk van krijgt. Daarom heeft ze binnen Sweco een nieuw fenomeen geïntroduceerd: diagonaal groeien. In 2020 deed ze een stapje opzij uit de inhoud en vervult ze sindsdien binnen haar vakgebied de rol van teammanager.

Lees het verhaal van Hilde

Sweco adviseur Ab Dees overdag

Ab’s avontuur voor de toekomst

Uitdagend werk gestoeld op vooruitgang is de brandstof die Ab nodig heeft om eruit te halen wat erin zit. Bij Sweco zoekt hij het avontuur op. En gaat hij samen met collega’s op expeditie. Vooruitgang initiëren en innovatie aanjagen, dat is waar onze waterexpert warm voor loopt.

Lees het verhaal van Ab

De winnende underdog

Deze ambitieuze bodemexpert heeft het in korte tijd al ver geschopt. Met de titel teammanager van het jaar 2020 bij Sweco Nederland op zak, brengt hij zijn mensen, de markt en Sweco met veel positieve energie in beweging.

Lees het verhaal van Maarten

De snoepwinkel die Pascalle laat vliegen

Na een kort kijkje in de keukens van monodisciplinaire ontwerpbureaus, is Pascalle inmiddels bijna 23 jaar met volle overtuiging en heel veel plezier aan het werk bij Sweco. En heeft ze vele rollen binnen haar vakgebied de afgelopen jaren wel een keer kunnen bekleden.

Lees het verhaal van Pascalle

Sweco adviseur Annette Buunen-van Bergen

Van rekenwonder naar topexpert

Drinkwater maken van ons rioolwater, dat is het ultieme doel van Annette. Met haar oneindige interesse in haar vak neemt ze de inhoud gewoon mee terwijl ze groeit binnen Sweco. Ze wil niet alleen geroemd worden als rekenwonder, maar ook haar footprint in de watersector achterlaten.

Lees het verhaal van Annette

Sweco adviseur Thijs Jansen

De positieve mindset geeft Thijs vleugels

Voor zijn dertigste wil Thijs projectleider bij Sweco zijn. Ambitieus en gedreven als hij is, benut hij de kracht van Sweco om zijn droom waar te maken. Thijs maakte de overstap van de diehard techniek naar de wereld van GIS&ICT. Hier wordt hij opgeleid tot projectleider.

Lees het verhaal van Thijs

Sweco adviseur Nicky van Ast

Aan ambitie geen gebrek bij Nicky

Van vastgoedadviseur naar relatiemanager in de investeringswereld met portefeuilles ter waarde van miljoenen. Een uitdagende baan waarvan Nicky een aantal jaren geleden nooit voor mogelijk had gehouden dat ze juist hier haar mannetje succesvol weet te staan.

Lees het verhaal van Nicky

Sweco adviseur Thomas Braaksma

Thomas is een ZZP’er zonder Makropasje

Met zijn aanstekelijke enthousiasme weet Thomas impact te maken binnen het “watervak”, met zijn passie voor theatertechniek en als deeltijd leraar in spé. Hij geeft dit alles op een unieke manier vorm binnen Sweco. En benut de vrijheid die hij krijgt om de meest wilde ideeën uit te werken.

Lees het verhaal van Thomas

Sweco adviseur Arend van Woerden overdag

Groeien als mens én expert

De fascinatie voor waterbeheer zat er al vroeg in bij Arend. Opgroeiend in de Noordoostpolder zag hij hoe hoge dijken zijn woonomgeving beschermden tegen de zee. Met inmiddels een rugtas aan ervaringen is Arend hard op weg in de lead te komen van een groot gebiedsontwikkelingsprogramma.

Lees het verhaal van Arend

Portretfoto Femke TiegelaarFemke haar zoektocht naar de kracht van mens en techniek

Anders denken en wendbaar zijn is nodig om veilige en gezonde gebieden te ontwerpen waar mensen graag komen. Binnen dat domein daagt Femke zichzelf graag uit. Haar zoektocht is er een naar de plek waar mens en techniek samenkomen. En gaat over vooruitgang. Van betekenis zijn. En winnen.

Lees het verhaal van Femke

Sweco’s traineeship als turbomotor voor je carrière

Rotterdam is de thuishaven van Nena Roes, de plek waar ze tot een jaar geleden altijd heeft gewoond én die haar tot op de dag van vandaag inspireert. Als kind voelde ze hier al dat er ontzettend veel mogelijk is en dat het leven en onze omgeving vormbaar zijn.

Lees het verhaal van Nena

Stage lopen bij Sweco opent deuren voor betekenisvol werk

De schoolbanken uit, de studietijd loslaten. Zo voelde het voor Bas Aumer toen zijn stage 1,5 jaar geleden begon. Volledig blanco stapte hij bij Sweco binnen.

Lees het verhaal van Bas

Blijven ontdekken en ontwikkelen

Ontdekken, dat is wat Oleguer het liefst doet. Om te zien en te ervaren wat het leven en de wereld te bieden heeft, om zijn blik zo open mogelijk te kunnen zetten en zijn steentje bij te dragen.

Lees het verhaal van Oleguer

Enthousiast geworden?

Misschien zit tussen onze vele vacatures wel jouw droombaan. Bij Sweco zijn we namelijk altijd op zoek naar talent. Naar koplopers, creatieve breinen en waaghalzen die het verschil durven te maken. Neem gerust een kijkje, trek aan de bel als je vragen hebt of graag bij ons komt werken. De (virtuele) koffie staat klaar!

Vragen over werken bij Sweco of over onze vacatures?

Laat het ons vooral weten. Onze recruiters helpen je graag verder en kijken er naar uit je te spreken.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.