0 van 0 resultaten voor ""

Maak impact met je werk bij Sweco

Als je bij Sweco werkt is betekenisvol werk gegarandeerd. Elke dag kun je hier het verschil maken met jouw expertise. Voor klanten, voor je collega’s, voor de samenlevingen en steden van de toekomst én voor generaties na jou. En hier zelf vorm aan geven. Jouw kennis en vele jaren ervaring hebben we nodig om aan de toekomst te bouwen.

Als senior professional ben je de meest ervaren spil in jouw team. Je bent leading en sparringpartner in complexe toonaangevende projecten en een mentor voor starters en ervaren professionals. We houden van ondernemende types, mensen die verantwoordelijkheid nemen en grenzen opzoeken, die niet bang zijn voor feedback en kansen durven grijpen. Persoonlijk leiderschap noemen we dat. Heb je briljante ideeën? Deel ze en ga ervoor!

Zij maken het verschil   

Zoveel mensen, zoveel unieke verhalen. Zo ook die van Annette, Maarten en Pascalle. Stuk voor stuk initiëren ze verandering en maken ze het verschil. Opgebloeid uit dromen en overtuigingen. Verhalen die we vanuit Sweco onderstrepen en ondersteunen. Lees mee!

Inclusief en divers 

We vinden vertrouwen, persoonlijk leiderschap en het goede gesprek tussen onze mensen belangrijk. Bij ons voelt ieder individu zich verantwoordelijk voor klantrelaties, projecten en eigen ontwikkeling. Dit vraagt om een inclusieve cultuur waar we onze mensen het mandaat geven om beslissingen te nemen, actie te ondernemen en het verschil te maken. Gepaard met grote steun.  

De flexibiliteit, het brede en veelzijdige werkveld, de klantfocus en de diversiteit in rollen en projecten springen er voor onze ervaren professionals uit.

Jij staat aan het roer 

Van leren in je jonge jaren, naar een leven lang leren. Bij ons draait het niet alleen om kennis. Het bijblijven en voorblijven vraagt om meer. Jouw vermogen om je aan te passen en wendbaar te zijn is hierbij net zo belangrijk. We hebben veel oog voor persoonlijke ontwikkeling, vakinhoudelijke ontwikkeling én ontwikkeling van nieuwe vaardigheden. 

Binnen Sweco kennen we drie loopbaanpaden: advies, projectmanagement, lijnmanagement. En hebben we leerlijnen voor het ontwikkelen van competenties passend bij jouw pad. Denk aan Adviseur van de Toekomst, ons ontwikkelprogramma voor ervaren adviseurs over het aanscherpen van adviesvaardigheden en het versterken van vertuigingskracht. Of PPL, wat staat voor Professioneel Projecten Leiden. Hier helpen we onze startende en ervaren projectleiders met name de meer softe kant, die nodig is om projecten tot een goed einde te brengen, verder te ontwikkelen. Of neem ons leiderschapsprogramma voor startende, meer ervaren en ervaren managers. Hierbinnen bieden we ontwikkeltrajecten voor elke fase aan. Het gaat over het bouwen aan relaties, het faciliteren van ontwikkeling en het sturen op prestaties. 

Naast 500 verschillende vakgebieden en 1.900 collega’s in Nederland ben je bij Sweco onderdeel van het grootste ingenieursnetwerk van Europa.
5

is de positie van Sweco in Europa’s Gender Diversity Index (2020)

500

verschillende vakgebieden

1700

collega’s in Nederland

Bert aan den Toorn

Recruitment business partner

Saskia Jong

Recruitment business partner

Amanda Geukes

Lead recruitment business partner

Vragen over werken bij Sweco of over onze vacatures?

Laat het ons vooral weten. Onze recruiters helpen je graag verder en kijken er naar uit je te spreken.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.