0 van 0 resultaten voor ""

Gebouwen en stedelijke gebieden

De stad van de toekomst begint in het nú. Dat betekent veel voor de ontwikkeling en realisatie van gebouwen en gebieden. Niet alleen verandert de wereld om ons heen in een rap tempo, ook stellen we zelf voortdurend andere en scherpere eisen aan hoe we straks willen wonen, werken, recreëren of ons verplaatsen. Het mag slimmer, groener en gezonder. Zonder druk te zetten op schaarse ruimte, materialen en grondstoffen. Deze opgave vraagt om veelzijdigheid. En expertise. Dat is wat Sweco biedt.

Uniek in veelzijdigheid: van bestemmingsplan tot ecologische voetafdruk

Sweco bundelt al deze facetten, om de basis te leggen voor waardevaste, fijne en gezonde gebouwen en gebieden. Of het nu gaat om ontwerp, techniek, realisatie, projectmanagement, vastgoedmanagement of slimme data toepassingen. Juist in het stedelijk gebied komt dit samen. Weinig ruimte en veel dynamiek vraagt om een hoge kwaliteit van de leefomgeving. In elke projectfase bieden we kennis en inzichten om deze kwaliteit te realiseren. Hierbij putten we uit kennis die verder reikt dan Nederland alleen. Denk aan houtbouw: een lichte en duurzame oplossing die zelfs de hoogte in kan. Of supersnelle railverbindingen die steden, boven- en ondergronds, aanzienlijk in bereikbaarheid en veiligheid verbeteren.

Een gezonde en veilige stad staat in verbinding met de mens

De stad in balans. Kunnen we terug naar de menselijke schaal, waar je op straat kunt spelen, buren kunt ontmoeten en tot rust kunt komen in een parkje om de hoek? We creëren een gezonde en veilige stad als mensen zich verbonden voelen met de plek, met de mensen om zich heen, en zichzelf kunnen ontplooien. De gezonde en veilige stad is meer dan het eindresultaat, net zo belangrijk is de weg ernaartoe.

Claudia Swart van Sweco bij Parklaan Ede

Heb je een uitdaging of een andere vraag voor ons?

Laat hier je gegevens achter. Wij zorgen dat je in contact komt met de juiste persoon. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Voor elke uitdaging, groot of klein.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.