0 van 0 resultaten voor ""

Wij zijn Sweco

Hoewel tijden veranderen en de techniek razendsnel gaat, is de filosofie van Sweco nog steeds dezelfde. We zijn er van overtuigd dat we met elkaar tot de beste oplossingen komen. En daarmee echte verandering tot stand brengen. Verandering is voor ons de meest constante, noodzakelijke en inspirerende uitdaging die we ons kunnen voorstellen. En deze kans pakken we samen met meer dan 18.500 architecten, ingenieurs en adviseurs aan. 

Sweco in feiten en cijfers

Opgericht in
1958
Totaal aantal werknemers
18.500
Werknemers in Nederland
1.700
Omzet in euro’s
2.1 miljard
Vestigingen in
Zweden, Noorwegen, Finland, Denemarken, Duitsland, Nederland, Groot-Brittannië, België, Tsjechië, Polen, Estland, Litouwen en Bulgarije.
medewerker van Sweco in een park met wandelaars
medewerker van Sweco met op de achtegrond een haven en woonboten

Je vindt ons midden in de veranderende maatschappij 

Al sinds onze oprichting in 1958 combineren we uiteenlopende perspectieven en expertise, om zo tot aansprekende, slimme en vooruitstrevende oplossingen voor de uitdagingen van vandaag en morgen te komen. We zijn geen toeschouwers, maar stappen er op af. Midden in die veranderende maatschappij vind je ons. Alle trends en ontwikkelingen daargelaten: we staan schouder aan schouder met klanten. We luisteren naar wat men beweegt en wat er lokaal speelt. Zo geven we inhoud aan verandering van de wereld om ons heen.  

Samen pakken we de uitdaging van verstedelijking aan. Samen benutten we de mogelijkheden van digitalisering. En samen maken we het dagelijks leven steeds duurzamer, veiliger en beter. Dat schept nieuwe mogelijkheden. Het groenste kantoorgebouw. De eerste circulaire brug ter wereld. Verkeerslichten die met je meedenken. Een natuurbrug om flora en fauna in stand te houden. Een visie op waterveiligheid in een land onder zeeniveau.

Waar verandering nodig is, is Sweco er om te leiden – altijd gevoed door het inzicht, de diversiteit en de schaal die we als toonaangevende en grootse speler in Europa met ons meebrengen. Met oog voor wat om de hoek belangrijk is en met lef om over grenzen te kijken. Ongeacht de omvang of locatie. Elke uitdaging telt.  

Dit doen we op een unieke manier 

Bij Sweco laten we ons leiden door de verschillen die onze organisatie rijk is. Als mens, als expert. Dit doen we met én voor elkaar. We staan voor vooruitgang en zijn altijd in beweging. Sweco is een optelsom van creatieve breinen, adviseurs die bruggen bouwen tussen morgen en vandaag en waaghalzen die verder durven te gaan. We dagen de status quo uit en belonen durf en doen. Werken bij Sweco doe je met je hoofd, je hart en met lef. 

medewerker van Sweco op een straat met geparkeerde fietsen en met een aantal wandelaars op de achtergrond

Sweco is een team van teams 

Bij Sweco werken we heel bewust in kleine teams. Waar oog is voor elkaar, voor de individu en waar iedereen het recht heeft om beslissingen te nemen en in actie te komen om het verschil te maken. Ons decentrale en eenvoudige bedrijfsmodel is sinds jaar en dag een doorslaggevend succes. Alle energie gaat naar buiten, naar klanten en naar projecten. We geloven dat eenvoud hiervoor essentieel is. En zoeken deze in onze cultuur in plaats van in de structuur. Zodat we allemaal kunnen groeien.  

Transforming society together 

Sweco ontwerpt de duurzame samenlevingen en steden van de toekomst. Dit doen we door gekwalificeerde diensten te leveren op het gebied van ingenieursadvies en architectuur.  

Grootste ingenieursnetwerk van Europa 

Onze roots liggen in Scandinavië en Sweco heeft vestigingen in Zweden, Noorwegen, Finland, Denemarken, Duitsland, Nederland, Groot-Brittannië, België, Tsjechië, Polen, Estland, Litouwen en Bulgarije.  

Internationaal toonaangevend 

Sweco is met 18.500 werknemers Europa’s grootste architecten- en ingenieursadviesbureau. En met een omzet van circa 2,1 miljard euro genoteerd aan de Nasdaq Stockholm. 

Call to action – This block is empty

Heb je niet kunnen vinden wat je zoekt of heb je een vraag?

Laat hier je gegevens achter. Wij zorgen dat je in contact komt met de juiste persoon. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Voor elke uitdaging, groot of klein.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.