0 van 0 resultaten voor ""

Wij zijn Sweco.

Divers, uitdagend en vol leven.

Wij initiëren verandering

Bij Sweco laten we ons inspireren door de verschillen die onze organisatie rijk is. Als mens, als expert. Met meer dan 22.000 architecten, ingenieurs en adviseurs maken we elke dag het verschil. Dit doen we met én voor elkaar. We tonen lef, dagen de status quo uit en belonen durf en doen. We staan voor vooruitgang. En zijn altijd in beweging. Vindingrijk en eigentijds, dat is wat we zijn.

Senior professionals

Betekenisvol werk waarin jouw kennis het verschil maakt

Ervaren professionals

Start nieuwe avonturen en geef je carrière een boost bij Sweco

Starters

Geef jouw carrière een vliegende start bij Sweco

Studenten

Ontdek jouw talenten, leer nieuwe vaardigheden en ontwikkel jezelf verder tijdens je stage bij Sweco

Zij maken het verschil

Dagelijks werken in Nederland ongeveer 2.200 Sweco-experts verdeeld over meer dan 100 teams aan gave projecten die echt impact maken. Ieder vanuit hun eigen drive werkend aan dat ene doel: de wereld een beetje mooier achter laten voor de generatie na ons.

Dit is Sweco

Sweco is World-Class Workplace

Sweco heeft het World-Class Workplace-label voor goed werkgeverschap ontvangen, uitgedeeld door onderzoeksbureau Effectory aan organisaties die boven een wereldwijd vastgestelde benchmark scoren. Het label is gebaseerd op de feedback van collega’s en onderstreept daarmee de kwaliteit én ambitie van ons werkgeverschap. Hier lees je er meer over.

Zo zorgt Kirsten voor een World-class Workplace

Kirsten Culp maakt niet alleen impact in projecten, ook als teammanager drukt ze haar stempel op Sweco’s werkgeverschap. Hoe ze dit inkleurt? Ze neemt je mee. Lees meer

Zo zorgt Joren voor een World-class Workplace

Joren Gillissen zet in op sfeer en teamgevoel en druk hiermee zijn stempel op Sweco’s werkgeverschap. Hoe hij dit doet? Joren neemt je mee. Lees meer

Met hoofd, hart en lef

De kracht van Sweco is de kracht van onze mensen. Samen maken we Sweco en alleen samen realiseren we succes. De toekomst vraagt om creatieve breinen, adviseurs die bruggen bouwen tussen morgen en vandaag en waaghalzen die verder durven te gaan. Werken bij Sweco doe je dan ook met je hoofd, met je hart en met lef.

Sweco is een team van teams

Werken doe je bij Sweco in kleine teams. Heel bewust. Wij geloven in de kracht van kleine teams waar oog is voor elkaar en het individu. Bij Sweco heeft iedereen het recht om beslissingen te nemen, actie te ondernemen en het verschil te maken. Zodat we allemaal kunnen groeien.

Onze samenleving is die van jou

Bij Sweco werk je met de beste mensen. Wij vormen de leiders van morgen. En bieden onze mensen de kans om succesvol te zijn. We zijn altijd op zoek naar talent. Doordat je jezelf blijft ontwikkelen en onderdeel bent van het grootste architecten- en ingenieursadviesnetwerk van Europa, weet je dat je erop kunt vertrouwen dat je je kennis en talenten altijd ergens kunt inzetten.

22.000

Architecten, ingenieurs en adviseurs hebben samen kennis over 500+ vakgebieden.

84 %

Van onze mensen wereldwijd raad je aan bij Sweco te komen werken.

5 x

Sinds 2016 is het opleidingsbudget bij Sweco in Nederland vervijfvoudigd.

Bert aan den Toorn

Recruitment business partner

Lindsay van Heugten

Campus recruiter

Amanda Geukes

Lead recruitment business partner

Kirsty Bushoff

Recruitment business partner

Heb je een vraag over werken bij Sweco?

Laat het ons vooral weten. Onze recruiters helpen je graag verder en kijken er naar uit je te spreken.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.