Niemand weet precies hoe de toekomst eruitziet. Maar het is ons doel om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op wat komen gaat. Dat doen we samen met de meest benaderbare en betrokken mensen die er zijn. Ruimdenkende professionals die slim omgaan met kennis en zich willen verbinden aan de vraagstukken van onze klanten. Bij ons draait het om talent, kennis, nieuwsgierigheid en samenwerking. Dat is precies wat we nodig hebben om de uitdagingen van morgen vorm te geven. Werken bij Sweco betekent dat je je nieuwsgierigheid combineert met jouw talent voor techniek en ontwerp. Samen met onze klanten ontwerp en ontwikkel je de samenlevingen en steden van de toekomst. En maken we Nederland, Europa en de wereld veiliger, aantrekkelijker en klimaatbestendiger.

/siteassets/carriere/smart_traffic1-480x270px.jpg
Smart Traffic
Als het aan Sweco ligt staan de verkeerslichten in de toekomst steeds vaker op groen. Smart Traffic is een nieuw real time innovatief model dat verkeerslichten slimmer aanstuurt. Dit zorgt voor een betere doorstroming van het verkeer en minder wachttijd voor weggebruikers, met als gevolg minder CO2 uitstoot.
/siteassets/carriere/noorwegen2_480x270px.jpg
Volgende Halte: Noorwegen
Op dit moment werken meer dan 250 Nederlandse en Noorse collega’s samen aan ’s werelds grootste Lightrailverbinding om het centrum en de buitenwijken van de stad Bergen (Noorwegen) bereikbaar te houden en toekomstbestendig te maken.
/siteassets/carriere/breda2-480x270px.jpg
Breda energieneutraal
Energieneutraal worden, voor 2044 en met wens richting 2030. In Breda nemen ze geen halve maatregelen. De verduurzaming wordt groots en systematisch aangepakt. Onze adviseurs helpen Breda bij het verduurzamen van al het gemeentelijk vastgoed. Slimme oplossingen zorgen voor een rendabel eindresultaat en een stad die steeds meer voorbereid is op de toekomst en haar steentje bijdraagt.

De basis van onze organisatie zit in de mensen

Sweco is de optelsom van menselijke nieuwsgierigheid en de kunst van techniek en ontwerp. We zijn gepassioneerd, ondernemend, vooruitstrevend en betrokken. Bij Sweco wordt hard gewerkt, maar ontspanning en collegialiteit vinden we minstens zo belangrijk. Hoe een dag werken er bij Sweco uitziet? Dat hangt er natuurlijk van af wat je doet maar ook wie je bent en hoe je je dag het liefst indeelt. Alex, Maare, Emma en Richard vertellen graag hoe ze hun werk bij Sweco beleven en het vinden om een bijdrage te leveren aan de uitdagingen van onze klanten.

Lees meer
/siteassets/carriere/organisatie-480x270px.jpg
/siteassets/carriere/carriere-454x254px.jpg

Vacatures

Bij Sweco zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. En nee, daar hoef je niet per se een diehard techneut voor te zijn. Ook voor junioren, medioren en senioren die de sociale en creatieve kant kunnen verbinden met de techniek, is een belangrijke taak weggelegd. Ben je van nature een nieuwsgierig persoon die beschikt over een goede dosis teamspirit en grijp je graag nieuwe kansen aan? Dan nodigen wij je van harte uit om eens langs te komen. Wie weet kun je jouw toekomstdromen wel bij ons waarmaken.

Bekijk onze vacatures

 • Mark
  Wybenga
  Specialist Recruitment, Talentdevelopment en Employer Branding
 • Daphne
  Kleuver-Gijsbers
  Corporate recruiter
 • Daniëlle
  Tins-Olthof
  Campus recruiter