0 van 0 resultaten voor ""

Sweco onderscheiden als World-class Workplace

Sweco heeft het World-class Workplace-label voor goed werkgeverschap ontvangen. Dit label wordt door onderzoeksbureau Effectory uitgedeeld aan organisaties die boven een wereldwijd vastgestelde benchmark scoren. Het label van Effectory is gebaseerd op de feedback van medewerkers. Voor sollicitanten is het hét bewijs dat ze bij een goede werkgever terechtkomen.

Na een scan van het personeelsbestand zijn de resultaten van Sweco vergeleken met de benchmarks voor werkgeverschap. Alleen degenen die op alle punten beter presteren dan de benchmarks krijgen het label. De best presterende ondernemingen in verschillende regio’s en sectoren ontvangen daarnaast onderscheidingen tijdens de jaarlijkse World-class Workplace award show.

“Uiteraard ben ik erg trots op deze erkenning”, zegt directeur HR Mark Wybenga. “We werken er iedere dag ontzettend hard aan om de beste werkgever voor onze mensen te zijn. En dat doen we echt met z’n allen – HR, Management én medewerkers. Want goed werkgeverschap geef je samen vorm. Dat deze inspanningen nu ook door een specialistisch extern platform gemonitord zijn en gewaardeerd worden, vind ik een prachtige beloning voor ons werk”.

In het onderzoek geven veel Sweco-collega’s aan dat ze hun werkgever zouden aanbevelen bij sollicitanten. Verder krijgen de stellingen ‘ik heb plezier in mijn werk’ en ‘ik ben trots op Sweco’ een hoge score. World-class Workplace van Effectory, voorheen in Nederland bekend als Beste Werkgevers, is 15 jaar geleden gelanceerd en inmiddels uitgegroeid tot Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap.

Nick Renooij

Head of Press