0 van 0 resultaten voor ""

Zo zorgt Joren voor een World-class Workplace

Na een tijdje in de Randstad keerde Joren Gillissen bewust terug naar het Zeeuwse. Naar de plek waar hij zich thuis voelt en dichtbij projecten die er voor hem toe doen. Twee jaar geleden trok hij met collega Thijs Weststrate de stoute schoenen aan om, niet alleen maar samen, te solliciteren op het teammanagerschap in en voor Middelburg. Hij zet in op sfeer en teamgevoel. In zijn dagelijks werk trekt hij veel parallellen met het bedrijven van topsport. Zo zorgt Joren voor een World-class Workplace bij Sweco.

“Voor de beantwoording van een vraag ben ik maximaal twee telefoontjes verwijderd van de oplossing. Ik vind het enorm fijn werken op een lokaal kantoor, wetende dat er altijd een grote professionele organisatie achter je staat. De bereidheid om te helpen is hier enorm. Dat maakt me trots om voor Sweco te werken. Die interne samenwerking en onze cultuur maken ons succesvol en stimuleer ik als teammanager. Het stelt ons in staat om groots te denken en het stap voor stap werkelijk te ontwikkelen.”

Typisch Sweco horen we vaak. Leg eens uit?

“Dit heeft vooral te maken met onze omgangsvormen, de verbinding die er onderling is en onze netwerkorganisatie waarin samenwerking dagelijkse praktijk is. Gedrag dat we zelf de normaalste zaak van de wereld vinden. Waar je ook komt bij Sweco, echt iedereen groet je proactief. Kijk je vragend om je heen, dan is er binnen no-time een collega die helpt. Kom je hier op sollicitatiegesprek, dan voel je direct dat iedereen oprecht geïnteresseerd en nieuwsgierig naar je is. Bij het voorstellen zal je merken dat we vaak eerst iets persoonlijks vertellen in plaats van direct over onze functie en rol binnen Sweco te beginnen. Dat is voor mij typisch Sweco.”

Hoe geef jij vorm aan Sweco’s werkgeverschap?

“Wat ik vooral doe is de stevige unieke cultuur die Sweco kent, mezelf eigen maken en vanuit een voorbeeldrol  neerzetten in én voor het team. Ik geloof dat ieder zijn eigen krachten heeft, en zie het als mijn taak om teamleden in hun kracht te zetten. Niet alleen als experts, juist ook als mens. Ik help mensen te ontwikkelen, en verwacht daarmee ook dat teamleden investeren om te blijven groeien. Niets is mij te gek. Alles is bespreekbaar. De kans die ik heb gekregen om samen met Thijs het teammanagerschap in te vullen, geeft me veel vertrouwen. Ik wil dat mijn mensen dit gevoel van vrijheid, ondernemerschap en het belonen van lef ook ervaren. Samen met ons team bouwen we zo ons eigen feestje met veel aandacht voor elkaar, ruimte voor gekkigheid en vol uitdagende projecten.”

 

 

Heb je een vraag over werken bij Sweco?

Laat het ons vooral weten. Onze recruiters helpen je graag verder en kijken er naar uit je te spreken.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.