0 van 0 resultaten voor ""

Abiël Kuster portretofoto Hoog Catherijne Utrecht

Start je carrière bij Sweco 

Bij Sweco zijn we altijd op zoek naar creatieve breinen, adviseurs die bruggen bouwen tussen vandaag en morgen en waaghalzen die verder durven te gaan. We geloven dat we enorm veel van jong talent kunnen leren. En dat juist jouw frisse, nieuwe en vooruitstrevende blik het verschil maakt voor het ontwerpen van de toekomst.  

Samen met 20.000 andere experts ga je aan de slag en werk je aan slimme oplossingen voor het stedelijk gebied. Je komt terecht in een vindingrijke en eigentijdse omgeving waar onze mensen op één staan en waar je impact kunt maken met je werk. Van jou verwachten we dat je ondernemend bent, verantwoordelijkheid neemt, grenzen opzoekt, feedback vraagt en geeft en kansen pakt. Laat Sweco de plek zijn waar je je continu ontwikkelt, kennis opdoet en inbrengt. 

Bij Sweco werkt de toekomst

Wat onze mensen verbindt, is de passie voor het vormgeven van de toekomst. Ieder vanuit zijn eigen kracht en overtuiging. Stuk voor stuk gedreven om echt het verschil te maken. Zo ook Arend, Femke en Rolien. Zij zijn allen hun carrière gestart bij Sweco en delen graag hun ervaringen met jou.

De kansen die je bij Sweco krijgt, de veelzijdigheid van werk en mensen en de super informele sfeer springen er voor onze starters uit.

Nooit te oud om te leren 

Binnen Sweco hoort leren en ontwikkelen in alle fasen van je leven en loopbaan er bij. Dat doe je in je werk, in projecten, samen met collega’s en je leidinggevende, aangevuld met relevante opleidingen en cursussen. Waarbij je de regie zelf in handen hebt. 

Is Sweco je eerste werkgever of heb je maximaal een jaar elders gewerkt, dan neem je bij ons deel aan START. Tijdens ons ontwikkelprogramma van ongeveer een jaar gaan we jou handvatten bieden om jouw werkende leven een vliegende start te geven. Hier train je persoonlijke vaardigheden, leer je meer over jezelf, je manier van (samen)werken en hoe je dit alles kan toepassen in projecten.     

Daarna volgt NEXT. Ons ontwikkelprogramma voor junioren die 1,5 tot 3 jaar werkervaring op zak hebben. In ruim 10 trainingsdagen, binnen en buiten Sweco, word je uitgedaagd op onderwerpen als projectmanagement, design thinking, (persoonlijk) leiderschap en klantcontact.  

Samen je horizon verbreden

Onze jonge medewerkers zijn automatisch lid van Jong Sweco. Dit netwerk opereert dwars door de Sweco organisatie heen. Maandelijks organiseert Jong Sweco, onder leiding van een zevenkoppig ambitieus bestuur, interessante en leuke events die in het teken staan van je carrière bij Sweco, je persoonlijke ontwikkeling en die je helpen collega’s te leren kennen. Zo verbreed je je horizon en leg je verbindingen tussen jouw vakgebied en die van al je collega’s, in binnen- en buitenland.

Van herrie schoppen aan tafel met de directie en ons management tot jaarlijkse buitenlandreizen naar andere Sweco-landen. De Jong Sweco activiteiten zijn verrassend, zowel in vorm als inhoud. Zo krijg je de mogelijkheid om informeel kennis te maken met de top van ons bedrijf, ontdek je meer over de impact die we met alle collega’s in Europa maken en bouw je in no-time een interessant netwerk op. Handig voor jezelf én onze klanten.

40 %

van onze mensen is jonger dan 35 jaar

110

talentvolle junioren starten er (minstens) elk jaar bij Sweco Nederland

1

jaar duurt START, het ontwikkelprogramma voor starters bij Sweco

Lindsay van Heugten

Campus recruiter

Vragen over werken bij Sweco of over onze vacatures?

Laat het ons vooral weten. Onze recruiters helpen je graag verder en kijken er naar uit je te spreken.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.