0 van 0 resultaten voor ""

Start je carrière bij Sweco 

Bij Sweco zijn we altijd op zoek naar creatieve breinen, adviseurs die bruggen bouwen tussen vandaag en morgen en waaghalzen die verder durven te gaan. We geloven dat we enorm veel van jong talent kunnen leren. En dat juist jouw frisse, nieuwe en vooruitstrevende blik het verschil maakt voor het ontwerpen van de toekomst.  

Samen met 21.000 andere experts ga je aan de slag en werk je aan slimme oplossingen voor het stedelijk gebied. Je komt terecht in een vindingrijke en eigentijdse omgeving waar onze mensen op één staan en waar je impact kunt maken met je werk. Van jou verwachten we dat je ondernemend bent, verantwoordelijkheid neemt, grenzen opzoekt, feedback vraagt en geeft en kansen pakt. Laat Sweco de plek zijn waar je je continu ontwikkelt, kennis opdoet en inbrengt. 

Bij Sweco werkt de toekomst

Wat onze mensen verbindt, is de passie voor het vormgeven van de toekomst. Ieder vanuit zijn eigen kracht en overtuiging. Stuk voor stuk gedreven om echt het verschil te maken. Zo ook Arend, Femke en Rolien. Zij zijn allen hun carrière gestart bij Sweco en delen graag hun ervaringen met jou.

De kansen die je bij Sweco krijgt, de veelzijdigheid van werk en mensen en de super informele sfeer springen er voor onze starters uit.

Nooit te oud om te leren 

Binnen Sweco hoort leren en ontwikkelen in alle fasen van je leven en loopbaan er bij. Dat doe je in je werk, in projecten, samen met collega’s en je leidinggevende, aangevuld met relevante opleidingen en cursussen. Waarbij je de regie zelf in handen hebt. 

Je bent net afgestudeerd of je hebt nog weinig werkervaring. Dan komt er in korte tijd veel op je af. Als Sweco je eerste werkgever is, komt er nog meer op je af; nieuwe collega’s, het voeren van (klant)gesprekken, targets, functionering- en beoordelingsgesprekken, visie en missie van Sweco. Je klanten, collega’s en leidinggevende verwachten van alles van je.

Sweco ondersteunt je hierin. We hebben een programma ontwikkeld dat je in deze eerste fase op weg helpt: het Sweco Skills Programma. Dit programma heeft een looptijd van 1,5 jaar en 12 trainingsdagen en is een mix van praktische vaardigheidstrainingen en trainingen waardoor je je als mens en professional razendsnel ontwikkelt. Jullie leren elkaar -als deelnemers onderling- goed kennen, wisselen ervaringen uit en kunnen sparren over ideeën. Samen met je teammanager geef je alles een plek in je werk.

Samen je horizon verbreden

Onze jonge medewerkers zijn automatisch lid van Jong Sweco. Dit netwerk opereert dwars door de Sweco organisatie heen. Maandelijks organiseert Jong Sweco, onder leiding van een zevenkoppig ambitieus bestuur, interessante en leuke events die in het teken staan van je carrière bij Sweco, je persoonlijke ontwikkeling en die je helpen collega’s te leren kennen. Zo verbreed je je horizon en leg je verbindingen tussen jouw vakgebied en die van al je collega’s, in binnen- en buitenland.

Van herrie schoppen aan tafel met de directie en ons management tot jaarlijkse buitenlandreizen naar andere Sweco-landen. De Jong Sweco activiteiten zijn verrassend, zowel in vorm als inhoud. Zo krijg je de mogelijkheid om informeel kennis te maken met de top van ons bedrijf, ontdek je meer over de impact die we met alle collega’s in Europa maken en bouw je in no-time een interessant netwerk op. Handig voor jezelf én onze klanten.

40 %

van onze mensen is jonger dan 35 jaar

110

talentvolle junioren starten er (minstens) elk jaar bij Sweco Nederland

1.5

jaar duurt het Sweco Skills programma voor jong professionals met 0-3 jaar werkervaring

Lindsay van Heugten

Campus recruiter

Vragen over werken bij Sweco of over onze vacatures?

Laat het ons vooral weten. Onze recruiters helpen je graag verder en kijken er naar uit je te spreken.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.