0 van 0 resultaten voor ""

Sweco Architects

Architectuur, creativiteit en vakmanschap

Wij geven vorm aan een inclusieve en duurzame samenleving

De architecten van Sweco ontwerpen realistische oplossingen voor complexe opgaves. Vanuit een multidisciplinaire ontwerphouding én een schat aan ervaring, spelen architecten en engineers samen in op de veranderingen en uitdagingen die ons in de toekomst te wachten staan. Dit doen we met passie en commitment. Wij zetten onze creativiteit en vakmanschap in om prettige en duurzame woon-, werk- en leefomgevingen te realiseren. Voor de mensen van nu en voor toekomstige generaties.

Daarin kiezen we bewust voor diversiteit. Diversiteit in projecten, opdrachtgevers, schaalgrootte en gebruik. Vanuit deze brede expertise geven onze architecten en engineers vorm aan een inclusieve en duurzame samenleving. Wij staan voor realistische, maakbare en functionele ontwerpen en meetbare duurzaamheid. Zo leggen we een solide basis van waaruit projecten tot bloei komen en verwachtingen kunnen overtreffen. Passend voor de gebruiker en in de omgeving, verantwoord naar de toekomst.

Neem contact op

 

Altijd een bekend gezicht

 

Om echt verschil te kunnen maken hebben we elkaar nodig. Daarom werken we intensief samen, zowel in Nederland als daarbuiten. En vormen we samen Sweco Architects. Om kwaliteit te kunnen borgen weten we van elkaar waar we mee bezig zijn. Dit doen we lokale projectteams waar architecten en engineers hun krachten bundelen en elkaar door en door kennen. Je vindt ons in een slagvaardige en creatieve werkomgeving, waar iedereen zich thuis voelt en zich maximaal kan ontwikkelen.

Samen staan we sterker

In 1958 werd Sweco opgericht met het idee om architecten en ingenieurs samen te brengen en zo meer holistische oplossingen te creëren. Vandaag de dag is die overtuiging belangrijker dan ooit.

Sweco biedt een unieke combinatie van technische expertise en innovatief design. Onze architecten, ingenieurs en adviseurs werken sinds jaar en dag nauw samen, allemaal onder één dak. Hierdoor kunnen we uitgebreide oplossingen bieden voor complexe uitdagingen en de beste resultaten leveren voor klanten.

Heb je een uitdaging of een andere vraag voor ons?

Laat hier je gegevens achter. Wij zorgen dat je in contact komt met de juiste persoon. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Voor elke uitdaging, groot of klein.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.