0 van 0 resultaten voor ""

Portretfoto van Sweco adviseur Ab Dees overdag

Geef je carrière een boost bij Sweco 

Als je ergens het verschil kunt maken met jouw expertise, is het wel bij Sweco. Voor klanten, voor de samenlevingen en steden van de toekomst én voor generaties na jou. Dat doen we met meer dan 17.500 collega’s in Europa. Bij ons draait het niet alleen om technische know-how, maar zijn ook houding en gedrag een belangrijke graadmeter. We tonen lef, dagen de status quo uit en belonen durf en doen. 

Als ervaren adviseur bij Sweco werk je, ongeacht je vakgebied, mee aan slimme oplossingen voor het stedelijk gebied. Aan de toekomst die voor anderen misschien ver weg lijkt. Het is jouw werk om altijd een stap vooruit te zijn. Jouw kennis, creativiteit en innovatief vermogen hebben we nodig om aan Nederland te bouwen.  

Ben jij een nieuwsgierige expert die van nature buiten lijntjes, hokjes en vastomlijnde ideeën denkt? Die de grenzen van technische mogelijkheden opzoekt? En dit weet te verbinden aan de vraagstukken van morgen? Dan voel je je bij Sweco snel thuis. 

Zij maken het verschil   

Zoveel mensen, zoveel unieke verhalen. Zo ook die van Hilde, Thomas en Ab. Stuk voor stuk initiëren ze verandering en maken ze het verschil. Opgebloeid uit dromen en overtuigingen. Verhalen die we vanuit Sweco onderstrepen en ondersteunen. Lees mee!

Inclusief en divers 

We vinden vertrouwen, persoonlijk leiderschap en het goede gesprek tussen onze mensen belangrijk. Bij ons voelt ieder individu zich verantwoordelijk voor klantrelaties, projecten en eigen ontwikkeling. Dit vraagt om een inclusieve cultuur waar we onze mensen het mandaat geven om beslissingen te nemen, actie te ondernemen en het verschil te maken. Gepaard met grote steun.  

De flexibiliteit, het brede en veelzijdige werkveld, de klantfocus en de diversiteit in rollen en projecten springen er voor onze ervaren professionals uit.

Jij staat aan het roer 

Van leren in je jonge jaren, naar een leven lang leren. Bij ons draait het niet alleen om kennis. Het bijblijven en voorblijven vraagt om meer. Jouw vermogen om je aan te passen en wendbaar te zijn is hierbij net zo belangrijk. We hebben veel oog voor persoonlijke ontwikkeling, vakinhoudelijke ontwikkeling én ontwikkeling van nieuwe vaardigheden. 

Binnen Sweco kennen we drie loopbaanpaden: advies, projectmanagement, lijnmanagement. En hebben we leerlijnen voor het ontwikkelen van competenties passend bij jouw pad. Denk aan Adviseur van de Toekomst, ons ontwikkelprogramma voor ervaren adviseurs over het aanscherpen van adviesvaardigheden en het versterken van vertuigingskracht. Of PPL, wat staat voor Professioneel Projecten Leiden. Hier helpen we onze startende en ervaren projectleiders met name de meer softe kant, die nodig is om projecten tot een goed einde te brengen, verder te ontwikkelen. Of neem ons leiderschapsprogramma voor startende, meer ervaren en ervaren managers. Hierbinnen bieden we ontwikkeltrajecten voor elke fase aan. Het gaat over het bouwen aan relaties, het faciliteren van ontwikkeling en het sturen op prestaties. 

Naast 500 verschillende vakgebieden en 1.700 collega’s in Nederland ben je bij Sweco onderdeel van het grootste ingenieursnetwerk van Europa.

5

is de positie van Sweco in Europa’s Gender Diversity Index (2020)

500

verschillende vakgebieden

1700

collega’s in Nederland

Corporate recruiter Daphne Kleuver-Gijsbers

Daphne Kleuver-Gijsbers

Recruitment business partner
Recruitment Manager Mark Wybenga

Mark Wybenga

Recruitment manager
Portretfoto Bert aan den Toorn

Bert aan den Toorn

Recruitment business partner
Corporate Recruiter Nicole van Boxtel

Nicole van Boxtel

Interim corporate recruiter
Campus recruiter Daniëlle Tins-Olthof

Daniëlle Tins-Olthof

Recruitment business partner

Vragen over werken bij Sweco of over onze vacatures?

Laat het ons vooral weten. Onze recruiters helpen je graag verder en kijken er naar uit je te spreken.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.