0 van 0 resultaten voor ""

Geef jouw carrière een vliegende start bij Sweco

Altijd op zoek naar nieuwe helden

Bij Sweco zijn we altijd op zoek naar nieuwe helden. We geloven dat we enorm veel van jong talent kunnen leren. En juist die frisse, nieuwe en vooruitstrevende inzichten het verschil kunnen maken voor het ontwerpen van de toekomstige samenlevingen en steden. Samen met 22.000+ andere experts ga je aan de slag en werk je aan slimme oplossingen voor het stedelijk gebied. Je komt terecht in een vindingrijke en eigentijdse omgeving waar je echt het verschil kunt maken. Je helpt ons om samen de wereld mooier te maken.

Zij maken het verschil bij Sweco

Rolien De Jong

“Bij Sweco heb ik zoveel verschillende kijkjes in de keuken mogen krijgen. In Nederland, maar ook vanuit Urban Insight in onder andere de Zweedse keuken van ons bedrijf. Heel vet als stagiair en nu als starter direct deze kans te krijgen en volop mee te draaien. Ik voel me vrij om mijzelf persoonlijk en inhoudelijk te kunnen ontwikkelen.”

Jeroen van Eekelen

“De eerste stagedag kan ik me nog heel goed herinneren. Sweco is totaal geen suf ingenieursbureau. De informele sfeer, hoe we met elkaar omgaan en de projecten waar ik vanaf moment één aan mocht werken, maakt dat ik vandaag nog steeds met heel veel plezier hier werk.”

Bart Dekker

“Inmiddels is het meer dan 15 jaar geleden dat ik hier stage liep, maar sindsdien een feestje om bij Sweco te werken. Lekker op de fiets naar kantoor, gezellige collega’s die altijd zin hebben om de week goed af te sluiten en uitdagingen klein, groot, dichtbij en/of verder weg. Elke dag is anders.”

Stagelopen bij Sweco opent deuren voor betekenisvol werk

De schoolbanken uit, de studietijd loslaten. Zo voelde het voor Bas Aumer toen hij aan zijn stage begon. Maar als snel voelt Bas zich thuis bij Sweco. En zet hij nu bijna drie jaren later niet alleen zijn GIS kennis in voor een klimaatadaptatiever Nederland, ook is hij één van Sweco’s jongste teammanagers.

Samen je horizon verbreden

Onze jonge medewerkers zijn automatisch lid van Jong Sweco. Dit netwerk opereert dwars door de Sweco organisatie heen. Maandelijks organiseert Jong Sweco, onder leiding van een zevenkoppig ambitieus bestuur, interessante en leuke events die in het teken staan van je carrière bij Sweco, je persoonlijke ontwikkeling en die je helpen collega’s te leren kennen. Zo verbreed je je horizon en leg je verbindingen tussen jouw vakgebied en die van al je collega’s, in binnen- en buitenland.

Van herrie schoppen aan tafel met de directie en ons management tot jaarlijkse buitenlandreizen naar andere Sweco-landen. De Jong Sweco activiteiten zijn verrassend, zowel in vorm als in inhoud. Zo krijg je de mogelijkheid om informeel kennis te maken met de top van ons bedrijf, ontdek je meer over de impact die we met alle collega’s in Europa maken en bouw je in no-time een interessant netwerk op. Handig voor jezelf én onze klanten.

40 %

van onze medewerkers is jonger dan 35

150

stagiairs en afstudeerders versterken jaarlijks Sweco

80 %

van onze stagiairs en afstudeerders vervolgt zijn/haar loopbaan bij Sweco.

Tijd voor Fika

Tussen het werk door nemen we graag tijd om met elkaar een bakkie te doen. En hebben we Fika, een typisch Zweeds koffiemomentje, ons eigengemaakt. Ben jij nieuwsgierig naar Sweco? En wil je gewoon laagdrempelig eens kletsen over jouw mogelijk vliegende start bij ons? We ontmoeten je graag.

Lindsay van Heugten

Campus recruiter

Heb je een vraag over werken bij Sweco?

Laat het ons vooral weten. Onze recruiters helpen je graag verder en kijken er naar uit je te spreken.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.