0 van 0 resultaten voor ""

Myron Ramkisoen

Product Owner Obsurv

Een toekomstbestendige route

Met een Bachelor Bouwkunde en een Master Geomatics op zak heeft Myron zijn passie gevolgd, maar ook berekend welke route de meest toekomstbestendige is. Hij koos voor Geomatics vanwege het unieke en hightech karakter. Carrièrebewust en ambitieus als Myron is, neemt hij geen genoegen met waar hij nu staat. Hij wil zich blijven ontwikkelen. Als mens en expert.

Sweco is Myrons eerste werkgever. En al was Sweco niet zijn eerste keus, dat is het vandaag de dag zeker wèl. “Sweco kwam per toeval op mijn pad, ik had me nooit echt verdiept in de ingenieursbranche en stond daardoor niet op mijn ‘lijstje’. Maar ons eerste telefoontje maakte iets in mijn los. Ik voelde dat ik hier veel ging leren. Achteraf bleek dat allereerste gesprek doorslaggevend in mijn keus voor Sweco.”

 

Alle ruimte voor mij als mens

“Voor het eerst heb ik het gevoel dat ik puur en alleen als mens wordt beoordeeld. Dit klinkt misschien bizar, maar is zo ontzettend waardevol en uniek voor iemand met kleur. En dat koester ik. Gelijkwaardigheid wordt hier niet van de daken geschreeuwd of in programma’s vormgegeven, dat is er gewoon. Down to earth en zonder formele hiërarchie. Deze sfeer zorgt ervoor dat ik de kans krijg me te ontplooien, alle ruimte voel om te ontdekken en dat ik gewoon met mijn uitgesproken kledingstijl de werkvloer trotseer.”

Zonder rugzak ideeën laten schitteren

Naast gelijkwaardigheid ziet Myron nog twee andere typische Sweco-eigenschappen. Vrijheid en uitdaging.

Bij Sweco ben ik de baas over mijn eigen werk en loopbaan. Hier mag ik aan business cases bouwen waar ik in geloof. En krijg ik zonder bakken ervaring in mijn rugzak de mogelijkheid ideeën te laten schitteren. Ik heb me nog geen seconde verveeld. En voordat je je hier überhaupt kunt vervelen, ligt er alweer een uitdaging voor je klaar. Ik leer hier elke dag. En dat is wat ik wil. Ik kwam bijna zes jaar geleden binnen als ontwikkelaar. Vanuit deze rol heb ik me ontwikkeld richting product management. Nu zet ik stappen richting het leiden van teams. Dat is wat ik ambieer. Ik wil mensen in hun kracht zetten en hen dezelfde kans geven zich te ontplooien.

Geen klus te groot

Zijn bouwkundige achtergrond komt ook thuis goed van pas. Er gaat geen dag voorbij dat hij gebouwen van binnen en buiten bewondert en doorgrondt. Het is dan ook niet verrassend dat Myron voor zijn nieuwe thuis een mega opknapper koos. “Het renoveren van huizen is een passie van me. Van de constructie tot het eigen maken via styling, in mijn vrije tijd ben ik hier graag mee bezig.”

Enthousiast geworden?

Misschien zit tussen onze vele vacatures wel jouw droombaan. Bij Sweco zijn we namelijk altijd op zoek naar talent. Naar koplopers, creatieve breinen en waaghalzen die het verschil durven te maken. Neem gerust een kijkje, trek aan de bel als je vragen hebt of graag bij ons komt werken. De (virtuele) koffie staat klaar!

Heb je een vraag over werken bij Sweco?

Laat het ons vooral weten. Onze recruiters helpen je graag verder en kijken er naar uit je te spreken.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.