0 van 0 resultaten voor ""

Alex Hekman

Business Director Water

Trouw aan de inhoud

Alex Hekman is een bekend gezicht binnen de watersector. Hij studeerde Bodem, Water & Atmosfeer in Wageningen, startte daarna aan de slag als junior adviseur water en groeide door naar business director en programmadirecteur NL2120.

In de tussentijd is Alex altijd trouw gebleven aan de inhoud. Samen met een team van experts wil hij de kennis op het gebied van water en klimaatadaptatie naar een nog hoger niveau brengen om de uitdagingen voor de toekomst nog beter en slimmer aan te pakken.

“In de afgelopen twee decennia heb ik veel verschillende functies bekleed. Na mijn eerste periode als adviseur heb ik een jaar of vijf leidinggegeven. Ik was 29 jaar en werd teammanager in Alkmaar. Vanuit veel verschillende hoeken ervaring opdoen binnen mijn vakgebied vind ik belangrijk, dus ik greep deze kans aan. Hoewel ik dit met plezier heb gedaan, wist ik door deze ervaring nog zekerder dat mijn hart bij de inhoud ligt. Ik vind het geweldig om te merken dat Sweco onze kennis naar topniveau wil brengen.”

Het is altijd al mijn ambitie geweest om met Sweco bij de top te horen op basis van inhoud en expertise. Kennis is ons bestaansrecht en wij zijn in staat om voor onze klanten de meest complexe projecten te volbrengen.

“Een nog betere interne samenwerking om de beste experts bij elkaar te brengen is daarbij een voorwaarde. Dankzij het bundelen van kennis kunnen we nog beter de grote opgaven die in Nederland spelen aanpakken.

Als architecten- en ingenieursadviesbureau zijn we het aan onszelf verplicht om een sterke visie te hebben op maatschappelijke opgaven. Daarbij gaat het bij ons niet alleen om het zoeken naar technische oplossingen, maar ook om de verbinding met ruimtelijke kwaliteit en leefbaarheid. Er moet nog veel werk verzet worden om de stad van de toekomst verder vorm te geven.

Ons voorbereiden op de extreme gevolgen van klimaatverandering is bijvoorbeeld een ingewikkelde klus, maar ik geloof dat dat lukt. Met een sterk team achter mij, ga ik elke dag op pad om onze kennis en expertise op het gebied van water en klimaatadaptatie te delen en onze huidige én toekomstige klanten te helpen bij hun uitdagingen.”

Enthousiast geworden?

Misschien zit tussen onze vele vacatures wel jouw droombaan. Bij Sweco zijn we namelijk altijd op zoek naar talent. Naar koplopers, creatieve breinen en waaghalzen die het verschil durven te maken. Neem gerust een kijkje, trek aan de bel als je vragen hebt of graag bij ons komt werken. De (virtuele) koffie staat klaar!

Vragen over werken bij Sweco of over onze vacatures?

Laat het ons vooral weten. Onze recruiters helpen je graag verder en kijken er naar uit je te spreken.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.