• THE INCREDIBLE DAY-TO-DAY

    We willen het tij keren bij overstromingen. Samen met Waterschap Hunze en Aa’s ontwikkelen we een duurzame innovatieve waterkering die mens én natuur beschermt. Door elk project uniek te maken, maken we dagelijks het ongelofelijke waar.

Hoe ziet het ongelooflijke eruit? Prachtig? State-of-the-art? Van de bovenste plank?

Absoluut.

Maar het ongelooflijke is niet altijd wat je verwacht. Je vindt het overal om je heen, verandert het leven van gewone mensen, verwijdert obstakels, verlicht stress, maakt het leven schoner, veiliger, gemakkelijker.

Sweco ontwerpt en ontwikkelt de samenlevingen en steden van de toekomst. Of het nu gaat om grote plannen of kleine details, het ongelooflijke krijgt u er standaard bij. Ook bij de manier waarop we zaken doen.

Wij koppelen elke opdracht aan het juiste team, dat met hart en ziel aan jouw project werkt, onderzoekt en test.

De klanten van Sweco zijn niet zomaar klanten. Het zijn partners, hun succes is even belangrijk als het onze.

Samen maken we elke dag het ongelooflijke waar.

Waar vinden we het ongelooflijke?

We hebben de afgelopen decennia leren leven met en vechten tegen de zee. Het vinden van duurzamere en flexibelere manieren om dijken te ontwerpen is een uitdaging die nieuwe manieren van denken vereist. In nauwe samenwerking met onze klant hebben we een nieuw concept ontwikkeld waarbij slib wordt verwijderd uit het riviersysteem Eems-Dollard en wordt verwerkt tot klei om de brede groene dijk te bouwen. En creëren we samen duurzame waterkering die naast de mens ook de natuur beschermt.

/globalassets/campaigns/the-incredible-day-to-day-4/2020-02-05_10-19-02.jpg

Meer weten?