0 van 0 resultaten voor ""

Sweco verkoopt activiteiten op het gebied van specialistische hydrobiologische monitoring aan Eurofins Scientific

Sweco heeft per 1 februari 2016 haar specialistische activiteiten op het gebied van hydrobiologische monitoring, ecotoxicologische testen en onderzoek verkocht aan Eurofins Scientific. De reden van de verkoop is dat Sweco zich meer gaat richten op haar core business, namelijk ingenieurs- en adviesdiensten.

De afgelopen maanden is gezocht naar een bedrijf waar onze specialistische activiteiten beter bij passen. Eurofins bleek een geschikte overnamepartij. Met meer dan 20.000 medewerkers in ongeveer 200 laboratoria in 38 landen is Eurofins Scientific één van de grootste spelers op het gebied van laboratoriumdiensten in de wereld.

Geen verandering voor klanten
Voor onze klanten verandert er niets. Contracten die onder Sweco – Team Aquatische Ecologie zijn aangegaan, worden afgerond, opgeleverd en gefactureerd door Eurofins onder dezelfde voorwaarden. Voor projecten en advisering op het gebied van waterkwaliteit en natte natuur kunt u nog steeds bij Sweco terecht. Wij zullen specifieke kennis van hydrobiologische monitoring, ecotoxicologische testen en onderzoek voortaan bij Eurofins inhuren.