0 van 0 resultaten voor ""

Start een nieuw uitdaging bij Sweco

Een karwei zonder weerga en een vat vol kansen, zo kijkt Sweco naar de naar de hoognodige vervanging en renovatie van onze infrastructuur. En als je ergens daarin het verschil kunt maken met jouw expertise, is het wel bij ons. Voor klanten, voor de steden van de toekomst én voor generaties na jou.

Complex, uitdagend en veelzijdig

Eén van die megaprojecten waar Sweco aan werkt is BaHo A9. Hier nemen wij het hele wegontwerp van de nieuwe A9 tussen Badhoevedorp en Holendrecht voor ons rekening. Een project vol complexiteit, uitdaging en afwisseling. Ingekleurd door tal van enthousiaste experts die uren over dit project en hun bijdrage kunnen praten.

Starter

Geef jezelf en je carrière in de infrawereld een vliegende start

Ervaren

Start een nieuw avontuur en geef jouw carrière in de infra een boost

Senior

Maak met jouw kennis het verschil voor de infrastructurele netwerken van de toekomst

Sinds kinds af aan vind ik het interessant hoe een stad werkt

Een weg ontwerpen kan volgens Merlijn van Beurden iedereen, maar hem inpassen in de omgeving van de toekomst is kunst. Papierloos ontwerpen en bouwen. Dat is wat hij voor topprojecten als de Oosterweelverbinding in Antwerpen en BaHo A9 doet. En wat betreft die laatste, moet je eens voorstellen: je loopt door het park, er razen auto’s op tien rijstroken onder je langs en je merkt er niks van.. Een groenere stad, dat is het resultaat van Merlijn zijn werk.

Groter dan dit wordt het niet

Werken als projectleider aan één van Nederlands meest complexe infraprojecten. Dat is wat Mike Smit écht graag wilde. Een kans die hij kreeg en greep, een jongensdroom die uitkwam. Vol passie en energie werkt hij aan de spreekwoordelijke ‘keuken van dit toprestaurant terwijl de beste gerechten dagelijks gewoon geserveerd moeten worden’. Een uitdagende baan waar hij als starter zich in no-time  heeft kunnen ontwikkelen van assistent projectleider naar projectleider.

Meer weten over onze vacatures?

Neem dan contact op met Saskia.

Saskia Jong

Recruitment business partner

Vragen over werken bij Sweco of over onze vacatures?

Laat het ons vooral weten. Onze recruiters helpen je graag verder en kijken er naar uit je te spreken.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.