0 van 0 resultaten voor ""

Portretfoto van Sweco adviseur Annette Buunen-van Bergen

Annette Buunen-van Bergen

Senior adviseur watertechnologie

Van rekenwonder naar topexpert

Al meer dan dertig jaar werkt Annette bij Sweco. En in die tijd heeft ze zich altijd beziggehouden met rioolwaterzuivering. Ze studeerde scheikundige technologie in Delft en specialiseerde zich in biotechnologie en biochemie. Terwijl veel medestudenten gingen werken bij olieboeren en in de chemische industrie, bekommerde Annette zich vooral om het milieu.

 

De laatste jaren dacht ik steeds vaker: ik wil meer zijn dan het rekenwonder van de afdeling. Er zit inmiddels zo veel kennis en ervaring in mijn hoofd, dat ik in één oogopslag feiten en cijfers over ons rioolwater kan beoordelen en snel doorheb wanneer er iets niet klopt. Naast bezig zijn met de inhoud, ben ik graag in contact met onze klanten om samen hun vraagstukken te realiseren. Ook geef ik regelmatig presentaties. Terwijl ik vroeger nog weleens met knikkende knieën op een podium stond, draai ik inmiddels mijn hand er niet meer voor om.

De toekomst van ons water

Bij Sweco kan je altijd doorgroeien, juist ook op de inhoud. Hier krijg ik de kans en de ruimte om nog meer mijn expertise uit te dragen en Sweco te vertegenwoordigen in de markt en de media. Er zijn geen vastomlijnde eisen over de invulling van mijn rol. Ik vul hem in op een manier die bij mij past. En wil de buitenwereld laten weten aan welke baanbrekende en innovatieve projecten we werken, wat we voor de klant en de maatschappij kunnen betekenen én hoe we de toekomst zien. Mijn ultieme doel is om drinkwater te maken van ons rioolwater.

De basis voor de stad van de toekomst leggen we vandaag. Want wie nu de gebruikelijke rioolbuizen in de grond legt, doet dat voor zo’n vijftig jaar. Annette kijkt samen met klanten vooruit naar de toekomst en wil de rioolwaterzuivering van morgen vormgeven.

Dat doe ik intensief samen met collega’s, want uitdagingen gaan we bij Sweco aan als team. Aan mij de dankbare taak om daarin het voortouw te nemen als schakel naar de buitenwereld.

Enthousiast geworden?

Misschien zit tussen onze vele vacatures wel jouw droombaan. Bij Sweco zijn we namelijk altijd op zoek naar talent. Naar koplopers, creatieve breinen en waaghalzen die het verschil durven te maken. Neem gerust een kijkje, trek aan de bel als je vragen hebt of graag bij ons komt werken. De (virtuele) koffie staat klaar!

Vragen over werken bij Sweco of over onze vacatures?

Laat het ons vooral weten. Onze recruiters helpen je graag verder en kijken er naar uit je te spreken.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.