0 van 0 resultaten voor ""

De top 3 best gelezen verhalen van 2023

Tijd om terug te blikken

Aan het einde van het jaar worden we steevast getrakteerd op lijstjes met favorieten van het afgelopen jaar. Wij blikken ook terug met een lijstje. Want 2023 had zoveel moois te bieden, dat we daar graag even bij stilstaan. We deelden in 2023 tal van mooie, inspirerende verhalen over ons werk, onze mensen en bovenal hoe we samen de wereld een stukje mooier maken. Stuk voor stuk bijzondere verhalen. Drie daarvan staken er met kop en schouders bovenuit. Kijk mee naar onze best gelezen verhalen van 2023.

Voorbij de 3-30-300 regel

Het is hoog tijd dat we met elkaar een groennorm formuleren die bij Nederland past. Eén die recht doet aan de grote vergroeningsopgave waar Nederland voor staat. We willen groenere steden en dorpen om ons aan te passen aan het klimaat, het verlies van biodiversiteit om te buigen en welzijn te bevorderen. Die opgave vraagt om het formuleren van een ambitieuze, haalbare en praktisch toepasbare Nederlandse groennorm. Je leest het in de column van collega Joeri.

Lees hier meer.

 

Van de catwalk naar techniek

Het is zo’n twee jaar geleden als Romy voor het eerst bij Sweco binnenstapt. Als sociaalgeograaf kwam ze terecht in een vrij technische wereld. Daardoor wist ze niet direct waar haar toegevoegde waarde lag. Wat ze wél wist, was dat ze als duurzaamheidsadviseur bij Sweco wilde werken om de wereld elke dag een stukje mooier te maken. En dus trok ze alles uit de kast om het bedrijf en zichzelf te leren kennen. Hoe? Dat vertelt Romy in haar verhaal over werken bij Sweco.

Lees hier meer.

De dag van Daniëlle Bode

Op de dagen dat Daniëlle in de ochtend sport, gaat de wekker lekker vroeg. Stipt om 07.00 uur loopt ze namelijk de sportschool binnen voor een intensieve work-out. Om vervolgens om kwart over acht op de fiets te stappen richting kantoor De Bilt. Voor een volle ochtend met collega’s en een middag met meetings bij de klant. Bij binnenkomst in De Bilt is het eerst tijd voor ontbijt. En het checken van de mailbox. Daarna start Danielle haar werkdag en ze neemt ons mee!

Lees hier meer.

Heb je een uitdaging of andere vraag voor ons?

Laat hier je gegevens achter. Wij zorgen dat je in contact komt met de juiste persoon. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Voor elke uitdaging, groot of klein.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.