0 van 0 resultaten voor ""

Circulair bouwen is de toekomst, maar hoe gaan we dat doen?

Circulair bouwen is de toekomst, maar hoe gaan we dat doen? – door Revelop & Sweco

Bouwprojecten lopen uit in tijd en kosten lopen Tekort aan beton, hout of ander bouwmateriaal. uit de hand. We zien het helaas steeds vaker. Wetende dat de bouwsector daarnaast in 2020 voor een groot deel van de totale wereldwijde CO2-uitstoot zorgde, maakt het steeds belangrijker om materialen slim opnieuw te gebruiken. Dit gebeurt nog veel te weinig, want waar vind je in hemelsnaam het juiste materiaal? Voor dit struikelblok wordt hard gewerkt aan een oplossing, welke zich uitmondt in Revelop, hét toekomstige platform voor uitwisseling van circulair bouwmateriaal.

Op 25 mei 2022 13:00 – 14:00 uur ONLINE via ZOOM nemen we een kijkje in een initiatief wat door 5 jonge medewerkers van Sweco is bedacht voor de Doe&Durf Challenge van de Koninklijke NLIngenieurs en daarmee de finale heeft bereikt. Aangezien dit idee zo aansloeg bij de jury en wij er van overtuigd zijn dat dit gaat bijdragen aan een circulair Nederland, is dit initiatief momenteel in ontwikkeling.

In deze sessie komen de volgende items aan bod:

  • De noodzaak voor een circulaire maatschappij
  • De mogelijkheden van digitale hulpmiddelen
  • De potenties van Revelop

Wil jij net als Revelop een rol spelen in de transitie naar een circulair Nederland, meld je aan!

Heb je een uitdaging of een andere vraag voor ons?

Laat hier je gegevens achter. Wij zorgen dat je in contact komt met de juiste persoon. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Voor elke uitdaging, groot of klein.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.