0 van 0 resultaten voor ""

BAU | Business Fair

TU Delft

Ontmoet ons tijdens BAU

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage of eerste baan waar je écht impact kunt maken met je werk? Kom dan op 23 maart aanstaande langs Sweco tijdens de BAU Business Fair. Constructeur Geert en campusrecruiter Lindsay nemen je deze middag graag mee in de wereld van Sweco. En zijn ontzettend nieuwsgierig naar jou!

 

Alle informatie op een rij

  • Voor wie: Bouwkunde studenten
  • Wat: BAU Business Fair
  • Wanneer: 23 maart 2022 van 14.00 uur tot 18.00 uur
  • Waar: Orange Hall, TU Delft
  • Wie: Geert van Bakel en Lindsay van Heugten

Een jaar geleden begon mijn carrière als constructeur bij Sweco. Midden in de pandemie en tijdens een strenge lockdown. Een gekke manier om op de arbeidsmarkt te komen, maar dankzij alle fijne collega’s voel ik heel welkom en heb ik al vele meters mogen maken. Van vakinhoudelijke bijdrage aan het versterken van Groningse huishoudens en bedrijven, werken aan innovaties als parametrisch ontwerpen, het behalen van de finale in de Doe & Durf Challenge van NLingenieurs met het circulaire Revelop tot en met de mogelijkheden voor Nederland verkennen op het gebied van houtbouw. In deze korte tijd heb ik al ontzettend veel mogen leren!

 

Ben jij ook op zoek naar een toffe én uitdagende start van jouw carrière? Ik vertel je graag meer over alle mogelijkheden!

 

– Geert van Brakel, constructeur bij Sweco.

 

 

Waarom Sweco voor jou Geert?

“Dit is bovenal de fijn, flexibele en behulpzame werksfeer die er bij ons hangt. Er is altijd wel een collega die je verder kan helpen en dit heel graag doet. In Nederland, maar ook zeker in heel Europa. Daarnaast helpt mij manager mij echt in mijn ontwikkeling, ons werk wordt echt gezien als mensenwerk. Dat uit zich in uitstekende klantgerichtheid, maar ook in vergaande zorg voor mij en mijn collega’s. Verder voel ik veel vrijheid; voor een goed idee krijg je hier alle ruimte en een goede werk/privé balans wordt gestimuleerd. Tot slot wordt er veel aandacht besteed aan werkplezier, werkgeluk en ontwikkeling. Er zijn toffe programma’s en leuke activiteiten die maken dat je netwerk enorm vergroot wordt en ontzettend veel leert in korte tijd.”

Heb je een uitdaging of een andere vraag voor ons?

Laat hier je gegevens achter. Wij zorgen dat je in contact komt met de juiste persoon. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Voor elke uitdaging, groot of klein.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.