0 van 0 resultaten voor ""

Urban Insight Academy
College ‘Circulaire gebiedsontwikkeling’

Zo komen we tot circulaire gebiedsontwikkeling in de praktijk

Een volledig circulaire economie in 2050. Dat lijkt ver weg, maar het betekent dat we nu al anders moeten gaan nadenken over gebiedsontwikkeling. Huidige initiatieven gaan nog te veel uit van de traditionele bouw, maar dan met duurzamere materialen. Circulaire gebiedsontwikkeling gaat over de buurten en wijken van de toekomst. Dat vraagt anders aankijken tegen ontwikkelen, wonen en het realiseren van duurzame gemeenschappen. Hoe ziet dat eruit? En wat moeten we veranderen aan hoe we steden ontwikkelen?

Deze vragen staan centraal tijdens dit Urban Insight College op donderdag 9 juni. Experts Jacqueline Cramer, Richard Koops (business director circulaire economie bij Sweco), Jan Nico Wigboldus (managing consultant wonen bij Bureau Stedelijke Planning, part of Sweco) delen hun visie op hoe traditionele gebiedsontwikkeling kan veranderen om meer circulair te worden.

  • Jacqueline Cramer is ambassadeur Circulaire Economie van de Metropoolregio Amsterdam. Als wetenschapper, voormalig minister VROM, en biologe heeft ze een sterke achtergrond en visie m.b.t. circulaire gebiedsontwikkeling. Jacqueline ontwikkelde de 10R ladder, de basis voor circulariteit die we in veel projecten zien terugkomen.

Woon het college live bij op onze nieuwe vestiging in Rotterdam

We willen je van harte uitnodigen om een met een kleine groep klanten, relaties en experts live bij dit college aanwezig te zijn en samen dieper in te gaan op de praktijk van circulaire gebiedsontwikkeling. Uiteraard gevolgd door een gezellige borrel op ons dakterras met prachtig uitzicht op de Maas. Let op! Beperkt aantal plekken beschikbaar, dus meld je snel aan.

Wil je liever dit Urban Insight College online volgen? Dat kan ook! We delen graag na aanmelding de Youtube link met je.

Alle informatie op een rij

  • Voor wie: klanten en relaties
  • Wat: Urban Insight College ‘Circulaire gebiedsontwikkeling’
  • Wanneer: donderdag 9 juni van 15.00 uur tot 16.00 uur
  • Waar: Sweco Rotterdam (Rederijstraat 5, aan de Nieuwe Boompjes) of online

Urban Insight Academy: leren, innoveren, inspireren

Ook via onze Urban Insight Academy zetten we onze deuren open. Om samen met klanten en relaties te leren, innoveren en inspireren op het gebied van duurzaamheid en duurzame gebiedsontwikkeling. Daarom organiseren we gedurende het jaar regelmatig colleges en masterclasses waarin we dieper ingaan op maatschappelijk actuele thema’s.

Heb je niet kunnen vinden wat je zoekt of heb je een vraag?

Laat hier je gegevens achter. Wij zorgen dat je in contact komt met de juiste persoon. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Voor elke uitdaging, groot of klein.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Copy link
Powered by Social Snap