0 van 0 resultaten voor ""

Durf jij? PROVADA 2021

Provada 2021. Dare to dream: het thema van dit jaar. En dat is nodig. Verandering van de wereld om ons heen was nog nooit zo relevant en actueel. Verbinding is cruciaal. Niet alleen gebouw, maar ook gebied. Het houdt ons bezig, het houdt onze klanten bezig, het houdt de maatschappij bezig. En daar maken wij ons hard voor. Op 26, 27 en 28 oktober vind je Sweco daarom op de PROVADA.

Wat als ontmoeting de aanjager van waarde van locaties is? Dan ontstaan er nieuwe kansen. Waar e-commerce en online shoppen leidt tot vele verkeersbewegingen en ongewone snelheden in woonwijken, kunnen we dit weer anders organiseren. Neem de Social Hub. Een eigenzinnige en aantrekkelijke plek waar veel bijeenkomt: werken, ontmoeten, vergaderen én waar je tevens je bestellingen van het online winkelen direct kan meenemen. Op niet te grote afstand van je huis waardoor je niet volledig op kantoor of alleen thuis hoeft te werken.

Klaar voor de toekomst? Dare to dream, kom langs op onze stand en kom in verbinding.

Alle informatie op een rij

  • Voor wie: Voor iedereen die het ontwerpen, inrichten, onderhouden en beheren van de openbare ruimte naar een digitaal hoger niveau wil tillen.
  • Wat: PROVADA
  • Wanneer: 26, 27 en 28 oktober
  • Waar: RAI Amsterdam
  • Stand: Hal 10, stand 4

Heb je een uitdaging of een andere vraag voor ons?

Laat hier je gegevens achter. Wij zorgen dat je in contact komt met de juiste persoon. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Voor elke uitdaging, groot of klein.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.