0 van 0 resultaten voor ""

Biomimicry congres in Blijdorp Rotterdam

24 juni 2022

Inspired by Nature:

Biomimicry en de ondergrond

In Rotterdam staan we voor grote uitdagingen in de stad. We moeten ons aanpassen op extreme weersomstandigheden, we schakelen om naar hernieuwbare energiebronnen en er is een enorme vraag naar geschikte woningen. Dit zorgt voor enorme druk op de schaarse ondergrondse ruimte die er is. Hoog tijd om vanuit een ander perspectief naar de ondergrondse inrichting van onze toekomstige steden te kijken.

We, gemeente Rotterdam en Sweco, nodigen je graag uit voor het Biomimicry congres op vrijdag 24 juni waar je de kans krijgt om kennis te maken met biomimicry. Ook leer je dit concept zelf toe te passen om zo tot nieuwe oplossingen te komen. Biomimicry is een ontwerptool die we gebruiken om innovatief naar technische vraagstukken te kijken zoals de druk op de schaarse ondergrondse ruimte.

Tijdens het congres zal Jamaica den Heijer een introductie geven over biomimicry en ga je in groepen samenwerken om deze ontwerptool toe te passen.

Werk je met ondergrondse kabels en leidingen, klimaatadaptatie of ondergrondse ordening? Dan is dit congres voor jou!

Praktische informatie:

  • Datum: vrijdag 24 juni 2022
  • Tijd: 09.00 – 14.00
  • Plaats: Haaienzaal in Diergaarde Blijdorp te Rotterdam
  • Kosten: gratis, met een maximum van 100 deelnemers

Vragen?

Voor vragen kun je contact opnemen met Renske ter Horst, +31 6 51783688, renske.terhorst@sweco.nl.

Heb je een uitdaging of een andere vraag voor ons?

Laat hier je gegevens achter. Wij zorgen dat je in contact komt met de juiste persoon. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Voor elke uitdaging, groot of klein.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.