0 van 0 resultaten voor ""

Biodiversiteit waarderen en kwantificeren

Veel organisaties willen graag bijdragen aan biodiversiteitsherstel of op zijn minst een verlies aan natuurwaarden in hun projecten voorkomen. Maar hoe kwantificeer en waardeer je biodiversiteit ten opzichte van andere relevante zaken waar je in je project en/of beheergebied rekening mee moet houden? De Natuurpuntencalculator van Sweco kan daarbij helpen. Daarnaast zijn er ook andere methoden waarmee je biodiversiteit kunt waarderen. Op woensdag 22 juni zoeken we tijdens het symposium ‘Biodiversiteit waarderen en kwantificeren’ uit hoe die methoden zich tot elkaar verhouden. Moeten we naar één uniforme maat of hebben allerlei methoden hun eigen toepassing?

Op het symposium zijn sprekers van een diverse organisaties aanwezig, waaronder PBL, Rijksuniversiteit Groningen, SWECO, CREM, Dura Vermeer/Heijmans en De Vlinderstichting. Daarnaast gaan verschillende partijen met elkaar in gesprek gaan in een panel sessie waarin gedachten over het thema worden gewisseld. Het symposium start om 12:45 en we verwachten om 17:00 af te ronden. Daarna is er een borrel in de tuin van het landhuis. Wil je hier ook bij zijn? Meld je dan voor 6 juni aan via de onderstaande link. Deelname is gratis, maar het aantal plekken is beperkt.

Alle informatie op een rij

  • Wanneer: Woensdagmiddag 22 juni 2022
  • Tijd: 12:45 – 17:00 uur
  • Locatie: Landgoed Houdringe , De Holle Bilt 22, De Bilt
  • Kosten: gratis, vol = vol
  • Aanmelden
Biodiversiteit, diverse soorten bloemen en planten

Heb je een uitdaging of een andere vraag voor ons?

Laat hier je gegevens achter. Wij zorgen dat je in contact komt met de juiste persoon. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Voor elke uitdaging, groot of klein.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.