0 van 0 resultaten voor ""

Sweco samenwerkingspartner Rijkswaterstaat

Sweco is geselecteerd voor de twee grote samenwerkingsraamovereenkomsten voor Rijkswaterstaat. Hiermee is Sweco voor de komende vier jaar weer partner voor de uitvoering van de grote integrale projecten en de uitdagende vervangingsopgaves waar Rijkswaterstaat voor staat.

Het gaat om de overeenkomst ‘Perceel Planuitwerking en Contractvoorbereiding’ (SROK ID- perceel 1) in de combinatie met WSP en Ingenieursbureau Westenberg. Daarnaast is Sweco als partner van TASK/Balance geselecteerd voor de overeenkomst ‘Perceel Projectbeheersing en SCB (SROK PPB).

De looptijd van beide overeenkomsten is tenminste 3 jaar. Door deze overeenkomsten zal Sweco de ondersteuning gaan bieden aan alle organisatieonderdelen van Rijkswaterstaat.

De gunning van beide overeenkomsten biedt ons de mogelijkheid om onze kennis ten aanzien van multidisciplinaire en integrale projecten op het gebied van weg- en waterbouw -in alle fasen van planvorming tot beheer en onderhoud- in te zetten voor Rijkswaterstaat. Daarmee kunnen wij ook weer een verdere stap zetten in onze ontwikkeling en dienstverlening.

Wij staan gereed om Rijkswaterstaat in de volle breedte te adviseren en te helpen bij deze belangrijke opgave. –  John Jansson, Divisiedirecteur Transport en Mobiliteit