0 van 0 resultaten voor ""

Sweco partner voor realisatie 61 woningen De Treffe – Skoatterwâld

In opdracht van Slokker Vastgoed gaat Sweco starten met het bouw- en woonrijp maken van buurtschap De Treffe. Sweco werkt hiervoor samen met partners voor de uitvoering en is zelf verantwoordelijk voor directievoering, projectmanagement en engineering. De Treffe is onderdeel van het groene en waterrijke Skoatterwâld. De werkzaamheden starten begin juni 2021.

Meerjarig partnerschap

De afgelopen 2 jaar heeft Sweco al gewerkt aan de planontwikkeling en civieltechnische voorbereiding van de nieuwe wijk. De kennis en ervaring die daar is ontstaan, geeft meerwaarde voor dit vervolg. De nieuwe opdracht komt voort uit deze langdurige betrokkenheid en klantrelatie. In De Treffe worden, verdeeld over twee fasen, 61 woningen gerealiseerd door Lont.

Gezonde en beweeglijke wijk

De Treffe is op meerdere wijzen bijzonder. Het plan is vanuit een tender gegund op basis van criteria van de gemeente en had de voorkeur van omwonenden. De wijk staat voor een leefomgeving waarin het langer, gelukkiger en gezonder leven is. Het bestaat voor 30% uit water en de woningen staan in hofjes omgeven door groen en/of aan dat water. Alle ruimtelijke keuzes die zijn gemaakt, leveren een bijdrage aan ontmoeting, ontspanning en beweging door en voor bewoners en omwonenden. Er komen bijvoorbeeld loop- en visvlonders, een trapveldje, en een natuurlijke speeltuin. Met deze uitgangspunten wordt de gezonde en veilige stad opnieuw kracht bijgezet.

Nieuwsgierig geworden en heb je een vraag?

Deel het met ons via dit formulier en één van onze experts neemt contact met je op.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.