0 van 0 resultaten voor ""

Sweco partner voor realisatie 61 woningen De Treffe – Skoatterwâld

In opdracht van Slokker Vastgoed gaat Sweco starten met het bouw- en woonrijp maken van buurtschap De Treffe. Sweco werkt hiervoor samen met partners voor de uitvoering en is zelf verantwoordelijk voor directievoering, projectmanagement en engineering. De Treffe is onderdeel van het groene en waterrijke Skoatterwâld. De werkzaamheden starten begin juni 2021.

Meerjarig partnerschap

De afgelopen 2 jaar heeft Sweco al gewerkt aan de planontwikkeling en civieltechnische voorbereiding van de nieuwe wijk. De kennis en ervaring die daar is ontstaan, geeft meerwaarde voor dit vervolg. De nieuwe opdracht komt voort uit deze langdurige betrokkenheid en klantrelatie. In De Treffe worden, verdeeld over twee fasen, 61 woningen gerealiseerd door Lont.

Gezonde en beweeglijke wijk

De Treffe is op meerdere wijzen bijzonder. Het plan is vanuit een tender gegund op basis van criteria van de gemeente en had de voorkeur van omwonenden. De wijk staat voor een leefomgeving waarin het langer, gelukkiger en gezonder leven is. Het bestaat voor 30% uit water en de woningen staan in hofjes omgeven door groen en/of aan dat water. Alle ruimtelijke keuzes die zijn gemaakt, leveren een bijdrage aan ontmoeting, ontspanning en beweging door en voor bewoners en omwonenden. Er komen bijvoorbeeld loop- en visvlonders, een trapveldje, en een natuurlijke speeltuin. Met deze uitgangspunten wordt de gezonde en veilige stad opnieuw kracht bijgezet.

Heb je niet kunnen vinden wat je zoekt of heb je een vraag?

Laat hier je gegevens achter. Wij zorgen dat je in contact komt met de juiste persoon. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Voor elke uitdaging, groot of klein.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Copy link
Powered by Social Snap