0 van 0 resultaten voor ""

Sweco komende jaren vaste partner voor Haarlem en Zandvoort

Sweco is geselecteerd voor de raamovereenkomst ingenieursdiensten voor gemeenten Haarlem en Zandvoort. Hiermee is Sweco voor de komende vier jaar partner voor alle ingenieursdiensten civiele projecten voor groot onderhoud, vervangingsonderhoud en herinrichting in de openbare ruimte van beide gemeenten.

Is er groot onderhoud nodig aan een straat, park of brug? Dan werken de gemeenten Haarlem en Zandvoort in ieder geval de komende vier jaar samen met twee vaste ingenieursadviesbureaus en drie vaste aannemers: Sweco, Witteveen+Bos, Heijmans, Van Gelder Groep BV en Dura Vermeer. Met de mogelijkheid deze samenwerking tot maximaal acht jaar te verlengen.

Aandacht voor innovatie en kennisdeling

De gemeenten kiezen bewust voor een langdurige samenwerking met alle contractpartijen zodat we samen vol kunnen inzetten op innovatie, kennisdeling, kennisversterking en inspiratie. Elke investering in onderhoud is immers ook een kans om een straat of wijk klimaatadaptief te maken, te vergroenen of duurzaam in te richten.

vlnr: Bart Witte, Jeroen Steenbergen, Sander Melieste (allen Sweco) en Jaap Meindersma (gemeente Haarlem en Zandvoort)

Integraal en leidend in gebiedsontwikkeling

De gunning van deze overeenkomst biedt Sweco en onze experts de mogelijkheid om onze kennis ten aanzien van multidisciplinaire en integrale projecten op het gebied van ingenieursdiensten -in alle fasen van planvorming tot beheer en onderhoud- in te zetten voor de gemeenten Haarlem en Zandvoort. Daarmee bouwen we voort aan onze ambitie om een leidende positie in te nemen in grootschalige gebiedsontwikkelingen.

Naast dat dit een prachtige nieuwe samenwerking is met uitdagingen waar we beide gemeenten graag bij helpen, zijn we ook trots op het feit dat we dit contract met uitmuntende cijfers hebben gewonnen op de onderdelen duurzaamheid, efficiëntie en samenwerking. – Sander Melieste, divisiedirecteur Stad en Milieu bij Sweco

Heb je een uitdaging of een andere vraag voor ons?

Laat hier je gegevens achter. Wij zorgen dat je in contact komt met de juiste persoon. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Voor elke uitdaging, groot of klein.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.