0 van 0 resultaten voor ""

Special Recognition Award voor FME-professional Sander Meijer

Onlangs vond de FME International User Conference plaats in Vancouver, Canada. Sander Meijer, GIS- en FME-specialist bij Sweco, ontving een ‘Special Recognition Award’. Deze FME-award wordt wereldwijd slechts 1 keer per jaar uitgereikt en wij zijn er vanzelfsprekend ontzettend trots op dat onze collega deze heeft gewonnen!

FME staat voor Feature Manipulation Engine. Het is software die de zogenaamde ETL-processen tussen databestanden uit diverse bronnen en bestanden faciliteert. Eenvoudig gezegd: met FME kun je data importeren, bewerken en exporteren. Hierdoor is het een stuk eenvoudiger om data te analyseren of te presenteren. Het maakt niet uit welk format de data heeft. FME ondersteunt 345 verschillende bestandsformaten, zoals bijvoorbeeld CAD, GIS en BIM.

FME TOEPASSEN IN DE PRAKTIJK
Voor alle organisaties waar data in verschillende systemen worden opgeslagen, kan FME een ware uitkomst zijn. Je hoeft je geen zorgen te maken over de vraag of bestandsformaten of systemen wel met elkaar kunnen ‘praten’. Data uit meerdere bronnen of applicaties combineren? Geen probleem. Handmatige handelingen op bestanden uitvoeren en dat steeds weer opnieuw? Dat hoeft niet meer. Data van de ene naar de andere applicatie krijgen? Eenvoudig te realiseren.

WAAROM DEZE AWARD?
Dat we bij Sweco enthousiast zijn over FME mag duidelijk zijn. Je kunt data uit alle bronnen onbegrensd gebruiken. En we helpen onze klanten om hiermee hun werkprocessen flexibel vorm te geven en te automatiseren. Dit bespaart ontzettend veel tijd. Sweco is al meer dan 10 jaar partner van SAFE, de leverancier van FME. We zijn geregistreerd als Platinum Value Added Reseller. FME-experts van Sweco passen FME bij uiteenlopende projecten en opdrachtgevers toe, bijvoorbeeld bij Boskalis, Rijkswaterstaat, gemeenten zoals Rotterdam, Tilburg, Gent, Leiden en nog veel meer organisaties.

PROJECT VAN DE POLITIE
Sander heeft de ‘Special Recognition Award’ gekregen voor een project van de politie dat zeer complex was en waarbij gebruik is gemaakt van heel veel uiteenlopende informatiebronnen. Voornamelijk open data (PDOK), zoals de BAG, AHN en TOP10NL. De grote hoeveelheid data, transformers en de complexiteit van de workspace werden als bijzonder beschouwd en dat is de reden dat hij deze award ontving.

OOK AAN DE SLAG MET FME?
Als u met FME wilt gaan werken, dan bent u bij Sweco aan het goede adres. Voor advies, cursussen en FME-licenties. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, we helpen u graag verder! U kunt ook direct contact opnemen met Sander Meijer

CONTACT 
Sander Meijer
GIS- en FME-specialist
T +31 6 12 50 53 14
E sander.meijer@sweco.nl

MEER INFORMATIE
Informatietechnologie

Special Recognition Award Sander Meijer