0 van 0 resultaten voor ""

Nikéh Booister publiekswinnaar Prins Friso Ingenieursprijs 2022

Gepubliceerd op: 16/03/2022

Sweco’s deltamanagementexpert Nikéh Booister viel zojuist in de prijzen tijdens De Dag van de Ingenieur. Het behalen van een grote meerderheid van de stemmen maakt haar winnaar van de publieksprijs binnen de Prins Friso Ingenieursprijs 2022.

 

Super bijzonder dat zoveel vakmensen hun stem op mij hebben uitgebracht. Het is dan ook een eer om deze prijs mee naar huis te mogen nemen. En via deze weg het licht nog meer te kunnen werpen op de klimaat- en wateruitdagingen waar we in Nederland en de rest van de wereld voor staan.

Nikéh bijt zich vast in de ambitie om Nederland voor te bereiden op het veranderende klimaat. Ze ziet dat dit probleem voor velen van ons nog altijd een probleem is van de toekomst. En niet leidt tot actie vandaag. Ze agendeert beleidskeuzes die nog niet eerder op de agenda stonden, maakt de gevolgen van zeespiegelstijging tastbaar en biedt met haar werk perspectief hoe we nu al hierop kunnen anticiperen. Daarnaast weet ze als geen ander partijen samen te brengen én te mobiliseren. Petje af voor deze topingenieur! – Alex Hekman, Business Director Water

Prins Friso Ingenieursprijs

De Prins Friso Ingenieursprijs is een Nederlandse onderscheiding die jaarlijks door het Koninklijk Instituut van Ingenieurs (KIVI) wordt toegekend.

Nick Renooij

Head of Press

Maartje Meijer

Directeur communicatie

Heb je een uitdaging of een andere vraag voor ons?

Laat hier je gegevens achter. Wij zorgen dat je in contact komt met de juiste persoon. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Voor elke uitdaging, groot of klein.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.