0 van 0 resultaten voor ""

Nieuwe locatie voor Sweco in Groningen

In Groningen, op het Europapark, aan de Zuidelijke Ringweg die een totale transformatie doormaakt en in het voor velen bekende ‘Menzis-gebouw’: daar vind je de nieuwe locatie van Sweco op de tiende verdieping. Blijvend dicht bij onze klanten, maar vanaf vandaag in een gebied waar ons werk nu én in de toekomst bij uitstek tot leven komt. 

“Er was al langere tijd de wens het huidige bedrijventerrein en pand aan de Rozenburglaan in te ruilen voor een locatie met meer voorzieningen, zowel in de omgeving als in het gebouw zelf. Na gesprekken met Menzis bleek dat zij wilden krimpen en open stonden om van het huidige gebouw een multi-tenant gebouw te maken. Met een station op loopafstand, voorzieningen op het Europapark en in het gebouw en een adembenemend uitzicht over de stad, bleek dit zeer hooggewaardeerde kantoorgebouw een schot in de roos. En over een paar jaar dé plek waar je wilt zitten, met een heel nieuw park voor de deur en een voltooide Ringweg Zuid”, vertelt Tim Verver, managementvertegenwoordiger van Sweco in Groningen.

 

 

Een impressie

 – Visualisaties door Hal2 –

De kenmerken van het gebied, namelijk jong, ondernemend en divers, zetten we ook door op onze werkvloer. De look and feel van onze nieuwe kantoren in Eindhoven en Rotterdam is ook de basis voor Groningen. Ook in Groningen blazen we oud meubilair nieuw leven in, geven we een podium aan Groningse duurzame ontwerpers en passen we voornamelijk circulaire materialen toe. Typerend voor ons nieuwe kantoor is oog hebben voor duurzaamheid en de directe omgeving.

“Het is een fantastische plek geworden waar werk, ontmoeting en inspiratie samenkomen. We kijken er dan ook erg naar uit om vanuit hier te werken aan uitdagende projecten in het noorden van Nederland. En als het aan de huidige 200 ‘Groningse collega’s’ ligt komen er vele toonaangevende projecten en nieuwe collega’s bij”, sluit Tim af.

Ons nieuwe adres

Vanaf vandaag ben je van harte welkom op onze nieuwe locatie aan het Winschoterdiep 70 (verdieping 10), 9723 AB in Groningen. Op donderdag 9 november openen we onze nieuwe locatie officieel samen met klanten en relaties.

Nick Renooij

Head of Press