0 van 0 resultaten voor ""

Nieuwe locatie voor Sweco in Eindhoven

In Eindhoven, op de kop van Strijp-S en in het zeer hoogwaardige en duurzame kantoorgebouw BOLD: daar bevindt zich vanaf vandaag op de zesde verdieping de nieuwe locatie van Sweco. Dichtbij onze klanten en op de plek waar creatief talent, duurzaamheid, design, circulariteit en innovatie elkaar ontmoeten.

“Er was al geruime tijd de wens onze voormalige locatie in Eindhoven in te ruilen voor een duurzamere en unieke locatie met meer voorzieningen en die beter aansluit bij onze ambities.”, vertelt Jan van Nuenen, managementvertegenwoordiger van Sweco in Eindhoven. “Met een station op loopafstand, voorzieningen op Strijp-S en midden in hét creatieve centrum van de stad, is dit zeer hoogwaardige en duurzame kantoorgebouw een schot in de roos.”

De uitgangspunten van BOLD, creatief met lef, zetten we ook door op onze werkvloer. Naast een eigentijdse uitstraling, staat duurzaamheid op onze nieuwe werkvloer centraal. Van oud meubilair nieuwe leven in blazen tot een podium geven aan Eindhovense designers en het toepassen van circulaire materialen: met dit nieuwe kantoor leggen we een nieuwe lat.

“Het is een hele gave plek geworden waar we nog beter kunnen werken aan uitdagende projecten met en voor onze klanten. En als het aan ons ligt gaan hier de komende jaren nog meer nieuwe collega’s werken aan nog meer mooie projecten in de stad en regio”, vervolgt Jan enthousiast.

Ons nieuwe adres

Vanaf vandaag ben je van harte welkom op onze nieuwe locatie aan de Philitelaan 73 (verdieping 6), 5617 AM in Eindhoven. In juni openen we onze nieuwe locatie officieel samen met onze klanten en relaties.

Adres VAN AKEN

Goed om te weten: het adres van door Sweco onlangs overgenomen architectenbureau VAN AKEN vind je zoals je van ze gewend bent aan de Bogert in Eindhoven.

Nick Renooij

Head of Press