0 van 0 resultaten voor ""

Nieuw Urban Insight whitepaper: van grijs naar groen

De EU heeft een van de dichtste transportinfrastructuur ter wereld. Helaas begint deze infrastructuur zijn tol te eisen. Dat komt door veroudering en een steeds drukker wordend verkeer. Bovendien hebben we te maken met de effecten van klimaatverandering met grote natuurrampen tot gevolg. Tot voor kort waren oplossingen voor het verminderen van het risico op grote natuurrampen vooral gericht op ‘grijze infrastructuur’, zoals dijken of keermuren. Maar grijze infrastructuur is alles behalve veerkrachtig, duurzaam of kosteneffectief.

Vijf aanbevelingen voor een succesvolle implementatie

Planners stappen steeds vaker over op het gebruik van natuurlijke elementen en processen. Ook wel NBS genoemd: nature-based solutions. In onze nieuwste Urban Insight whitepaper ‘Van grijs naar groen’ gaan we dieper in op de voordelen van NBS. We delen inspirerende en innovatieve projecten en bespreken de verschillende aspecten van NBS voor onze infrastructuur. We geven vijf belangrijke lessen en aanbevelingen voor een succesvolle implementatie ervan. Nieuwsgierig naar de vijf aanbevelingen? Download hieronder de whitepaper.

Heb je een uitdaging of een andere vraag voor ons?

Laat hier je gegevens achter. Wij zorgen dat je in contact komt met de juiste persoon. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Voor elke uitdaging, groot of klein.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.