0 van 0 resultaten voor ""

Nieuw pand voor Sweco in Rotterdam

Gepubliceerd op: 11/01/2022

Op 3 januari is Sweco verhuisd van de K.P. van der Mandelelaan naar een kantoor in De Nieuwe Boompjes aan de Rederijstraat 5 in Rotterdam. Hiermee zet Sweco een flinke stap in haar duurzaamheidsambities: ten opzichte van de oude locatie wordt hiermee 40% van de CO2 uitstoot bespaard.

Het pand is als Rijksmoment heel eigen en tegelijkertijd ook heel energiezuinig. Het is Breaam-gecertificeerd en kent een energielabel A. Daarnaast zet Sweco met deze verhuizing een belangrijke stap in haar huisvestingsstrategie: centraal gelegen, goed bereikbaar met het openbaar vervoer en goed toegerust op hybride werken. Dit is een plek waar je elkaar ontmoet en die past bij wie we zijn: midden in de maatschappij, open voor iedereen en gericht op verbetering en verandering. Sweco Nederland B.V. huurt deze ruimte van DNB Rotterdam GmbH & Co. KG, JLL adviseerde Sweco in de aanhuur.

Maartje Meijer

Adviseur PR & Media

Heb je niet kunnen vinden wat je zoekt of heb je een vraag?

Laat hier je gegevens achter. Wij zorgen dat je in contact komt met de juiste persoon. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Voor elke uitdaging, groot of klein.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Copy link
Powered by Social Snap