0 van 0 resultaten voor ""

Mark Wybenga nieuwe HR-directeur Sweco Nederland

Per 1 november start Mark Wybenga als nieuwe HR-directeur bij Sweco Nederland. Mark werkt sinds 2011 bij Sweco en heeft jarenlange ervaring in HR en recruitment. Met deze aanstelling draagt hij zorg voor het verder bestendigen van mensgericht werkgeverschap voor de 1.900 medewerkers van Sweco Nederland.

Mark Wybenga: Ik werk nu ruim 11 jaar bij deze organisatie en voel me sterk verbonden met Sweco en de waarden waar we voor staan. Daarom ben ik er trots op dat ik de eindverantwoordelijkheid mag dragen voor ons mensgericht werkgeverschap en meebouw aan de ontwikkeling van onze mensen, teams en ambities.

Mensgericht

Als directeur HR geeft Mark leiding aan de afdeling HR en treedt hij toe tot de directie van Sweco Nederland. De afgelopen jaren was hij actief als HR business partner en recruitment manager. Zijn inspanning heeft een belangrijke impuls gegeven aan de sterke groei en positie van Sweco op de arbeidsmarkt. Mede door deze resultaten en zijn brede achtergrond in HR, is deze aanstelling een belangrijke keuze die bijdraagt aan de ambities van Sweco. Hierin staan mensgeoriënteerde groei, talentontwikkeling, inclusie en duurzaamheid centraal. Met goede ontwikkel- en groeimogelijkheden voor medewerkers en een bedrijfscultuur met ruimte voor verschil en talent. Diversiteit wordt aangemoedigd door het bieden van ruimte aan mensen met een vluchtelingenachtergrond in samenwerking met de Refugee Talent Hub. Daarnaast is Sweco onlangs aangesloten bij Charter Diversiteit van de Sociaal Economische Raad (SER).

Eugene Grüter, CEO Sweco Nederland: Onze mensen leveren een essentiële bijdrage aan de transitie van onze maatschappij naar een duurzaam en toekomstbestendig Nederland. De context waarin zij werken is van essentieel belang. In Mark zien wij de perfecte kandidaat om vanuit zijn talent en ervaring verder te bouwen aan de voorwaarden die nodig zijn om met elkaar de ambities van onze mensgerichte organisatie te realiseren.

Maartje Meijer

Directeur communicatie