0 van 0 resultaten voor ""

Maartje Meijer nieuwe directeur communicatie Sweco Nederland

Per 1 november is Maartje Meijer directeur communicatie bij Sweco Nederland en treedt vanuit die positie toe tot het directieteam. Samen met haar team draagt zij de verantwoordelijkheid voor de corporate positionering van Sweco. Maartje volgt Lonneke Wijnhoven op, die op eigen initiatief per 1 december vertrekt.

Het afgelopen jaar hebben Sweco, haar missie en de mensen die hier werken mijn hart veroverd. Wat een deskundigheid en toewijding. Ik zie en voel een veelbelovend potentieel en wil dat tot haar recht laten komen. Vanuit mijn nieuwe rol en met mijn expertise, visie en energie wil ik mij inzetten om verder te bouwen aan Sweco.

Doorgroeien

Als directeur communicatie geeft Maartje leiding aan de afdeling communicatie en is ze lid van de directie van Sweco Nederland. Met deze aanstelling bouwt Sweco verder aan de onderscheidende positie als opdrachtnemer en als werkgever. Het afgelopen jaar werkte Maartje als woordvoerder en manager media en PR voor Sweco, binnen het communicatieteam met interne- en externe specialisten. Met een hele specifieke strategie, gericht op het bereiken van het grote publiek via het landelijke nieuws. Daarvoor werkte ze ruim acht jaar bij Coebergh Communicatie & PR aan uiteenlopende PR- en communicatie-vraagstukken voor toonaangevende klantgroepen.

Het directieteam is blij met de komst van Maartje als de nieuwe communicatiedirecteur van Sweco Nederland. Met enthousiasme zien we er naar uit om met haar samen te werken en onze reis voort te zetten. Maartje toont initiatief en ambitie en ze heeft een heldere visie in lijn met de uitgestippelde communicatiekoers, waarbij we onverkort blijven inzetten op het verder versterken van Sweco – Eugene Grüter, CEO Sweco Nederland

Maartje Meijer

Directeur communicatie