0 van 0 resultaten voor ""

Gepubliceerd: maart 29, 2021

Henri Veldhuis wordt ons nieuwe afdelingshoofd GIS/ICT

Henri Veldhuis krijgt per 1 april de leiding over de afdeling GIS/ICT bij ingenieursadviesbureau Sweco. Hij wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe digitale systemen die stedelijke transformaties gaan verbeteren en versnellen.  

Henri (49 jaar) werkt ruim 23 jaar bij Sweco, in verschillende functies. In 2010 stond hij aan de basis van Obsurv, een integraal beheersysteem voor de openbare ruimte, dat inmiddels door bijna 150 organisaties in Nederland en België wordt gebruikt. In zijn huidige functie als Manager Business Development was hij betrokken bij de ontwikkeling van toepassingen op basis van GeoWeb en dg DIALOG BGT, die een centrale rol spelen in de informatievoorziening van overheden.

In zijn nieuwe rol als afdelingshoofd waarbij hij verantwoordelijk wordt voor een afdeling van 95 GIS/ICT specialisten die zich richten op het slim combineren van systemen en databronnen.

Digitalisering is cruciaal voor een excellente uitvoering van onze projecten en voor de communicatie met onze opdrachtgevers. We willen naar voren opschuiven in de waardeketen van digitalisering: van data verzamelen, naar data-analyse, naar voorspellen en uiteindelijk beïnvloeden. Hiervoor gaan we systemen en databronnen, die steeds meer open worden, nog slimmer combineren.

Henri Veldhuis

Heb je niet kunnen vinden wat je zoekt of heb je een vraag?

Laat hier je gegevens achter. Wij zorgen dat je in contact komt met de juiste persoon. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Voor elke uitdaging, groot of klein.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.