0 van 0 resultaten voor ""

Cederik Engel van Sweco genomineerd voor Ingenieur van het Jaar

Op 16 maart organiseert het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) de Dag van de Ingenieur. Op die dag is de uitreiking van de Prins Friso Ingenieursprijs aan de Ingenieur van het Jaar 2016. Cederik Engel, senior consultant en business developer bij Sweco, is genomineerd.

DE VERKIEZING
De verkiezing Ingenieur van het Jaar is een initiatief van het Koninklijk Initiatief Van Ingenieurs (KIVI NIRIA). Hiermee wil de organisatie zichtbaar maken welke meerwaarde ingenieurs hebben voor de maatschappij. De ingenieur die deze meerwaarde het beste laat zien, is naast Ingenieur van het Jaar een jaar lang ambassadeur van de techniek.

NOMINATIE CEDERIK ENGEL
Cederik is sinds 2012 senior consultant asset management en business developer bij Sweco. Hij richt zich daarbij op klanten in de financiële sector. Cederik onderscheidt zich door innoverend vermogen, gevoel voor ondernemerschap, sociaal bewustzijn en door zijn inspirerende persoonlijkheid.

DAG VAN DE INGENIEUR
De uitreikingen van de Prins Friso Ingenieursprijs (Ingenieur van het Jaar) en De Vernufteling (het meest innovatieve ingenieursproject) vinden plaats op de Dag van de Ingenieur op 16 maart 2016 bij Hogeschool InHolland in Delft.