0 van 0 resultaten voor ""

Techniek op Hakken

Kasteel Woerden

Hej tjej!

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage of eerste baan waar je écht impact kunt maken met je werk? Kom dan op 3 juni aanstaande naar het event Techniek op Hakken. Bedrijfspresentaties, speeddates, casussen uit de praktijk en veel gezelligheid gegarandeerd. Projectcoördinator Dorien en Campusrecruiter Lindsay nemen je graag mee in de wondere wereld van Sweco. En zijn ontzettend nieuwsgierig naar jou!

 

Alle informatie op een rij

  • Voor wie: Vrouwelijke technische studenten
  • Wat: Techniek op Hakken
  • Wanneer: 3 juni 2022
  • Waar: Kasteel Woerden
  • Wie: Dorien Schuitema en Lindsay van Heugten

Met heel veel plezier deel ik mijn ervaringen: over werken bij Sweco en werken in de ingenieurswereld. Deze wereld blijft me verrassen! En misschien jou ook wel! Ik help je in ieder geval graag op weg in jouw verkenning naar een stage en/of eerste stap in je carrière.

– Dorien Schuitema, Projectcoördinator bij Sweco

 

Waarom Sweco voor jou Dorien?

“Na mijn stage wilde ik graag bij Sweco blijven werken. De open cultuur in combinatie met zoveel verschillende vakgebieden en doorgroeimogelijkheden maakt het voor mij een hele fijne plek om te werken. Zo startte ik bij in de industrie en werk ik nu in de spoorse wereld. Hier krijg je de vrijheid om te ontdekken welk vakgebied en welke wereld het beste bij jou past.”

Heb je een uitdaging of een andere vraag voor ons?

Laat hier je gegevens achter. Wij zorgen dat je in contact komt met de juiste persoon. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Voor elke uitdaging, groot of klein.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.