0 van 0 resultaten voor ""

Innovatiecafé

Ook deze winter openen we de virtuele deuren van ons innovatiecafé weer voor klanten, relaties en collega’s. Op donderdag 9 december aanstaande om 16.00 uur gaan we van start. Doe, denk en inspireer jij (weer) mee?

Het programma

  • 15.50 uur de digitale deur van ons café gaat open
  • 16.00 uur welkom
  • 16.05 uur pitch Future Decisions door Sweco
  • 16.20 uur pitch ShadowSpaces door Lucas Zoutendijk van Studio 1:1
  • 16.35 uur innovatiesnack door Gijs-Peter Kuijpers van Crowbuddy
  • 17.00 uur de laatste ronde

Neem ook deel!

Aanmelden voor ons innovatiecafé is niet nodig en iedereen is welkom! Deelnemen kan via deze groene button naar de YouTube stream. Wil je een chat sturen tijdens het Innovatiecafé? Dan moet je ingelogd zijn bij YouTube.

Hopelijk tot ‘aan onze bar’!

Future Decisions

Hoe zien onze projecten er over (enkele) jaren uit? We nemen je mee in de filosofie van het denken in levenscycli die een prominentere rol gaat spelen in de steden van de toekomst. Samen met Future Decisions laten we zien welke rol digitalisering en data hierin spelen.

Shadow Spaces

Lucas Zoutendijk van Studio 1:1 toont zijn winnende concept van de Sweco Design Challenge. Zijn circulaire concept valt op door het benutten van de ongebruikte ruimte onder viaducten. Shadow Spaces heft barrières in steden op en weet stadsdelen te verbinden door vooruitstrevend viaductontwerp. Een concept waar mensen door de openbare ruimte met elkaar weer in contact gebracht worden.

Crowbuddy

Gijs-Peter Kuijpers, initiatiefnemer van Crowbuddy, gaat ons inspireren met zijn The Crowbuddy Project. Een slimme innovatie die kunstmatige intelligentie en het natuurlijke gedrag van kraaien combineert om ze te leren plastic afval te verzamelen in ruil voor een beloning.

Denk jij weleens na over de toekomst?

Wij doen niet anders. En daardoor ontstaan mooie projecten en verhalen. Ontvang 10x per jaar meer nieuws over toonaangevende innovaties, projecten en persoonlijke verhalen in je mailbox. Weet hoe de wereld verandert en wij, samen met jou, het verschil maken. Elke dag opnieuw.

Heb je een uitdaging of een andere vraag voor ons?

Laat hier je gegevens achter. Wij zorgen dat je in contact komt met de juiste persoon. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Voor elke uitdaging, groot of klein.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.