0 van 0 resultaten voor ""

Masterclass

Groen en Volksgezondheid

Groen en volksgezondheid: gezondheidswinst op buurtniveau

Het positieve effect van groen op onze gezondheid is een feit. In de wetenschap zijn en worden steeds meer relaties aangetoond. Maar hoe maak je als gemeente de vertaling naar gezondheidswinst op buurtniveau: Waar is er ruimte om te vergroenen? Wat voor type groen moet je dan toevoegen? En hoe kunnen we de baten van groen financieel inzichtelijk maken?

In deze Urban Insight Academy masterclass op dinsdag 22 november bieden onze experts op het gebied van stedelijk groen en gezondheid Joeri, Susan, Max en Spyke jou een exclusief inzicht in de methodiek van het bepalen van de gezondheidswinst door het toevoegen van groen. Ook nemen we je mee in ons 4-stappenplan om te komen tot een slimme en rechtvaardige vergroeningsstrategie in jouw gemeente. Naast inhoudelijke lezingen gaan jullie deze middag zelf aan de slag tijdens een serious game.

De inschrijving voor deze masterclass is gesloten. Benieuwd naar de mogelijkheden van een in-company training? Neem contact met ons op via onderstaand interesseformulier.

Zie we jou op dinsdag 22 november in Rotterdam?

  • Wat: Urban Insight Academy Masterclass ‘Groen en Volksgezondheid’
  • Wanneer: dinsdag 22 november 12.00 – 16:00 (inclusief lunch)
  • Waar: Sweco Rotterdam (Rederijstraat 5, 3011 XR)
  • Kosten: 495 euro per persoon, inclusief lunch

Gezondheidswinst vergroening op buurtniveau

Met de Groene Stad Challenge heeft Sweco met haar twee partners de vertaling gemaakt naar groen op buurtniveau. In onze whitepaper die binnenkort verschijnt zoomen we in op de gezondheidswinst en de financiële voordelen van vergroening. We combineren data van de Groene Stad Challenge met data over volksgezondheid en gebruiken wetenschappelijke inzichten om op buurtniveau de gezondheidswinst van vergroening door te rekenen. In deze masterclass gaan we graag samen met jullie met deze kennis aan de slag.

Vragen?

Vragen over de masterclass, de Groene Stad Challenge of benieuwd naar de mogelijkheden van een in-company training? Neem contact met ons op via groenestad@sweco.nl. We vertellen je graag meer!

Urban Insight Academy: leren, innoveren, inspireren

Ook via onze Urban Insight Academy zetten we onze deuren open. Om samen met klanten en relaties te leren, innoveren en inspireren op het gebied van duurzaamheid en duurzame gebiedsontwikkeling. Daarom organiseren we gedurende het jaar regelmatig colleges en masterclasses waarin we dieper ingaan op maatschappelijk actuele thema’s.

Heb je een uitdaging of een andere vraag voor ons?

Laat hier je gegevens achter. Wij zorgen dat je in contact komt met de juiste persoon. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Voor elke uitdaging, groot of klein.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.