Dit is Capital Consultants

Sinds 2004 adviseert en ondersteunt Capital Consultants institutionele beleggers bij investeringen in indirecte vastgoed- en infrastructuurportefeuilles. Met onze unieke combinatie van beleggingsexpertise en technische kennis van vastgoed en infrastructuur realiseren wij de optimale risico-rendementsverhouding. Wij hebben geen eigen beleggingsproducten, zijn onafhankelijk en gecommitteerd aan het belang van onze opdrachtgevers.

Feiten en cijfers

Onze kernactiviteit

Onafhankelijk strategisch advies over beleggingen in vastgoed en infrastructuur.

Dedicated research team.

Due diligence en portefeuillemanagement.

Onze opdrachtgevers

Pensioenfondsen.

Verzekeraars.

Institutionele beleggers.

De cijfers

Onderdeel van het grootste ingenieursadviesbureau van Europa met ca. 17.500 werknemers en een netto-omzet van 1,9 miljard euro.

Méér dan 25 specialisten.

Méér dan € 5 Miljard Assets Under Advice.

Méér dan 65 fondsbeleggingen in Europa, de V.S. en Azië-Pacific.

Strategische partners in de V.S. en Azië-Pacific.

"Sweco heeft ons geholpen de juiste afweging te maken"
Erik van de Brake
hoofd infrastructuur bij PGGM

Beleggen in vastgoed en infrastructuur

Het diversificatiepotentieel van vastgoed en infrastructuur biedt institutionele beleggers de mogelijkheid hun beleggingsportefeuille verder te optimaliseren. Naast een aantrekkelijk risico gecorrigeerd rendement kunnen aanvullende maatschappelijke en duurzaamheidsdoelstellingen gerealiseerd worden. Het gespecialiseerde team van Capital Consultants kent de mondiale trends en de markt. Wij weten wat benodigd is om als institutionele belegger in control te zijn.

Lees meer
/siteassets/ons-aanbod/capital-consultants/inzet---beleggen-in-vastgoed-en-infrastructuur-770x433px.jpg
/siteassets/ons-aanbod/capital-consultants/inzet---zo-zetten-we-onze-expertise-in-770x433px.jpg

Zo zetten we onze expertise in

Wij zorgen ervoor dat onze klanten de potentiele risico’s en rendementen van vastgoed- en infrastructuurbeleggingen volledig doorgronden. Daarvoor bundelen wij onze beleggingsexpertise met de technische kennis van 16.000 Sweco-ingenieurs en state-of-the-art datasystemen. Ons team zorgt ervoor dat portefeuilles in control zijn en voldoen aan de eisen van toezichthouders en achterban.

Lees meer

Maak kennis met ons team

Ons team combineert internationale en nationale vastgoed- en beleggingsexpertise met in depth technische kennis van real assets. Deze expertise combineren we met een onafhankelijke blik op de investible universe. Zo voorzien wij institutionele investeerders van de beste adviezen.

Lees meer
/siteassets/ons-aanbod/capital-consultants/inzet---maak-kennis-met-ons-team-770x433px.jpg