Mede-founder Sweco pitcht twee innovaties op nieuw platform PROVADA FUTURE

Mede-founder Sweco pitcht twee innovaties op nieuw platform PROVADA FUTURE

2 juni 2016
Dinsdag 7 juni is de lancering van PROVADA FUTURE, het nieuwe platform voor trends en innovaties die impact hebben op de bouw en vastgoedsector. Als één van de founders van dit platform vindt Sweco het belangrijk om partners en start-ups een podium te geven om hun innovaties te delen. Daarnaast pitcht Sweco zelf twee innovaties, namelijk Happy Building en Vastgoed Viewer.

U bent van harte welkom om onze pitches bij te wonen op donderdag 9 juni van 13:15 tot 13:45 uur   bij PROVADA FUTURE, hal 9 in de RAI Amsterdam.

Happy Building
Happy Building is een unieke combinatie van het meten van het gedrag van het gebouw, het gedrag van de gebruiker en de gebruikerstevredenheid. Het systeem maakt gebruik van big datatechnologie, hoogwaardige sensortechnologie (onder andere op het gebied van klimaat), aanwezigheidsbepaling en apptechnologie.

Het unieke van dit concept is dat het volledig los functioneert van een klimaatbeheersingsysteem. Daardoor kan het in ieder bestaand en nieuw gebouw functioneren. De technologie van Happy Building volgt de aanwezigheid van de gebruiker en maakt big data direct toegankelijk voor het optimale gebruik van de ruimte. Het gebouw leert als het ware de gebruiker kennen en de gebruiker het gebouw.

Het concept is momenteel in een lerende fase. Er zijn diverse opstellingen waarvan we de eerste ervaringen al kunnen delen. U kunt de werking van het dashboard en de app zien tijdens onze pitch op de PROVADA FUTURE.

Vastgoed Viewer
Vastgoed Viewer is hét online platform voor elk dynamisch vastgoeddossier. Met dit online systeem wordt u optimaal geïnformeerd en geadviseerd over de volledigheid, kwaliteit en duurzaamheid van uw vastgoeddossier. Vastgoed Viewer monitort continue veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid van uw vastgoed en houdt daarbij rekening met wet en regelgeving en nieuwe ontwikkelingen. Behalve gebouwinformatie is via het systeem ook alle geodata van de directe omgeving beschikbaar. Optimaal gebruik van dynamische big data dus.

Het volledige programma van PROVADA FUTURE vindt u op provada.nl/future.

CONTACT
Sander Groot
Directeur Vastgoedmanagement
T +31 88 336 36 02
E sander.groot@sweco.nl

MEER INFORMATIE
Video PROVADA FUTURE
Internetsite PROVADA
Bouw en vastgoed