Burgemeester van Leeuwarden Sybrand Buma opent nieuwe locatie Sweco

/siteassets/nieuws/2019/opening-leeuwarden-foto.jpg

Burgemeester van Leeuwarden Sybrand Buma opent nieuwe locatie Sweco

16 oktober 2019
Vandaag opende de burgemeester van Leeuwarden, de heer Sybrand Buma, de nieuwe Sweco werklocatie in Leeuwarden. De heer Buma deed dit met de onthulling van de Sweco kantoorfiets, waarmee we onze klanten in de regio kunnen bezoeken.

Sweco opent de locatie in Leeuwarden om dicht bij onze klanten in Friesland te zijn, die we helpen met hun uitdagingen op het gebied van o.a. klimaatadaptatie, de energietransitie en circulaire ambities. Enkele projecten waaraan we in Fryslân een bijdrage leveren, zijn het Swettehûs, de Elfstedenhal, de Friese IJsselmeerkust, de Vismigratierivier, de Haak om Leeuwarden en de bouw van het Energie Kenniscentrum bovenop de voormalige afvalstortplaats in Leeuwarden.

Een andere reden voor een werklocatie in Leeuwarden is om het talent in de regio aan ons te verbinden. Wilco Aukes, teammanager Civiele Techniek in Leeuwarden zegt: ‘Wij zoeken de verbinding met deze opleidingen en bieden studenten graag een stage, afstudeerplek, of na hun studie een baan. Dan moet er ook een aantrekkelijke werkplek in de buurt zijn.’

Het kantoor is gevestigd in het Crystalic Business Park aan de François HaverSchmidtwei 2 in Leeuwarden. Van harte welkom om een kijkje te komen nemen!