Wesley van Breda benoemd tot afdelingshoofd Environmental Consultancy

/siteassets/nieuws/2020/wesley-vanbreda-3.jpg

Wesley van Breda benoemd tot afdelingshoofd Environmental Consultancy

7 april 2020
Begin april is Wesley van Breda benoemd tot afdelingshoofd Environmental Consultancy bij Sweco Nederland. Wesley werkt sinds 2012 bij Sweco Nederland. Eerst als adviseur Archeologie en later als manager van het team Bodem en Ondergrond West. Nu maakt hij de stap naar afdelingshoofd.

Afgelopen jaren heeft Wesley ervaring opgedaan met veel verschillende aspecten van ons werkveld. We hebben er alle vertrouwen in dat hij samen met de collega’s van Environmental Consultancy vanuit hun eigen expertise een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan het ontwerpen en ontwikkelen van de steden en samenlevingen van de toekomst.”, aldus Eugene Grüter, CEO Sweco Nederland.

De afdeling Environmental Consultancy, voorheen afdeling Bodem, geeft met circa 90 medewerkers strategisch advies aan klanten hoe om te gaan met milieu en omgevingsvraagstukken bij de ambities die zij willen realiseren. Wesley: ‘Wij staan onze klanten bij met praktische oplossingen om te komen van A naar B, waarbij we ervoor zorgen dat ze voldoen aan de huidige wet en regelgeving en dat er draagvlak is bij alle betrokken partijen (stakeholders) voor die oplossingen.’

Over zijn nieuwe rol zegt Wesley: “Onze klanten en de klantvragen zijn continu in beweging. Het is mijn ambitie om met onze klanten mee te blijven bewegen. En hem of haar waar mogelijk een stapje vóór zijn. Het milieu is een aspect dat in bijna ieder Sweco-project een rol speelt. En ik verwacht dat dát in de toekomst alleen maar meer wordt. Kijk maar eens naar de acties en afspraken die voorkomen uit de Europese Green Deal. In de rol van afdelingshoofd wil ik er samen met het management team voor zorgen dat collega’s dat zo goed mogelijk, met passie en toewijding kunnen blijven doen.”

Wesley
van Breda
Afdelingshoofd Environmental consultancy