18 Juni: Webinar Stad van de Toekomst met trendwatcher Richard van Hooijdonk

/siteassets/nieuws/2020/digitalisering---foto-770x433px.jpg

18 Juni: Webinar Stad van de Toekomst met trendwatcher Richard van Hooijdonk

11 juni 2020
Gaan we in de toekomst ondergronds leven of in 3D geprinte huizen? Gaan we op pad met onze zelfrijdende auto die in verbinding staat met andere datasystemen? Hoe beheersen we klimaatverandering met nieuwe technologieën? Zullen steeds meer burgers hun eigen duurzame energie genereren? Hoe houden we de burger in de slimme, verbonden stad veilig, wanneer alle datasystemen ter wereld met elkaar verbonden zijn? Graag nodigen we klanten, medewerkers en relaties van Sweco uit voor een webinar over de Stad van de Toekomst in samenwerking met trendwatcher, futurist en internationaal topspreker Richard van Hooijdonk. 

Datum: Donderdag 18 juni 2020, 10.00 -11.00 uur
Registratie en het webinar volgen, doe je via deze link. 

De Stad van de Toekomst laat zich niet vangen in één beeld, in één visie. Het zijn onze inzichten en de dialoog die er écht een fundament voor leggen. Richard van Hooijdonk neemt je mee naar een inspirerende toekomst waarin leven, werken en ondernemen drastisch gaat veranderen. Nieuwe technologie zal impact hebben op alles wat we doen. Of we nu willen of niet. Maar wat zijn deze nieuwe contouren? En hoe kunnen we ons voorbereiden, als mens, organisatie en als ontwerper van die stad van morgen?

URBAN INSIGHT
Urban Insight is het 10 jarige internationale kennisprogramma van Sweco, gericht op de uitdagingen van de stad van de toekomst. We verbinden kennis en brengen experts samen om samen nieuwe, integrale inzichten te ontwikkelen. Op deze manier dragen we bij aan de kennisontwikkeling over de steden van de toekomst, vanuit het perspectief van haar bewoners.