Sweco werkt onverminderd door, vóór en samen met onze klanten

Sweco werkt onverminderd door, vóór en samen met onze klanten

16 maart 2020
Het is een bijzondere tijd voor ons allemaal. In de eerste plaats hopen we dat jij en je dierbaren gezond zijn.

We zijn als Sweco nu of binnenkort wellicht betrokken bij één van je projecten. Misschien wacht je op een voorstel van ons, staan we op het punt samen een contract te tekenen of zitten we samen middenin een project en werken we toe naar een mijlpaal. Ons doel is om projecten en deadlines normaal te laten verlopen. Vanaf gepaste afstand, blijven wij benaderbaar en betrokken 

De komende periode werken we onverminderd door, onze moderne online infrastructuur maakt dit mogelijkNatuurlijk hebben we onze medewerkers opgeroepen om thuis te werken. Afspraken met klanten en collega’s doen we zoveel mogelijk telefonisch en digitaal. Dit zal op momenten zeker een uitdaging zijn, want ook onze medewerkers hebben kinderen die thuis zijn, waardoor we te maken hebben met een verminderde bezetting. Maar we willen benadrukken dat wij er alles aan doen om projecten en deadlines normaal te laten verlopen.  

Heb je hier vragen of zorgen over, deel dit met je contactpersoon bij Sweco. Maak het alsjeblieft bespreekbaar, zodat we er alles aan kunnen doen om zorgen weg te nemen.  

Een gezonde en veilige stad, is nu meer dan ooit waar we ons op richten.