Sweco college: De impact van de coronacrisis op gebiedsontwikkeling met Co Verdaas

/siteassets/nieuws/2020/gezonde-en-veilige-stad---foto-770x433px.jpg

Sweco college: De impact van de coronacrisis op gebiedsontwikkeling met Co Verdaas

23 april 2020
De coronacrisis heeft invloed op de ontwikkeling van onze steden en samenleving. Hoe deze invloed nu en in de toekomst vorm krijgt, is nog onzeker, maar we kunnen hier wel al over nadenken. Prof. dr. J.C. (Co) Verdaas, hoogleraar Gebiedsontwikkeling TU Delft, onderzoekt de impact van de coronacrisis op gebiedsontwikkelingen. Op donderdag 7 mei geeft hij een online Sweco College, waarin hij ons meeneemt in zijn kennis en ervaringen en stof biedt tot nadenken. Kijk ook mee!

Donderdag 7 mei, 11.30 - 12.30 uur
Het Sweco College wordt vier keer per jaar georganiseerd voor Sweco medewerkers in het kader van ons kennisprogramma Urban Insight, maar stellen we nu exclusief open voor iedereen!

Naar de livestream

Ga naar de livestream pagina en klik op het belletje zodat je een herinnering ontvangt wanneer het Sweco College van start gaat!

Over Co Verdaas

Co Verdaas kent de wereld van de ruimtelijke ontwikkeling als zijn broekzak. Hij onderzoekt hoe grote thema’s voor de komende decennia, zoals de woningbouwopgave, landbouwstructuur en energietransitie, ontwikkelen en in de ruimte samen kunnen komen. Op dit moment houdt hij zich bezig met de impact van de coronacrisis op gebiedsontwikkelingen. Zijn kennis over de impact van de crisis op specifiek de woningbouw en het gebruik van de openbare ruimte komt hij met ons delen in het online Sweco College op donderdag 7 mei.

Haak digitaal aan

We nodigen jou uit om (live) deel te nemen aan het Sweco College op donderdag 7 mei. Dit is de kans om je te laten informeren over de impact van de coronacrisis op de woningbouw en openbare ruimte, en te laten inspireren over de mogelijke toekomst van onze steden en samenlevingen. Middels de YouTube-chat kan je je vragen stellen aan de spreker, let op: hiervoor heb je een Google account nodig.

 

Meer weten?

Maarten
Grotholt
Programmamanager Urban Insight