Ontmoet Sweco op de Vakbeurs Mobiliteit

Ontmoet Sweco op de Vakbeurs Mobiliteit

26 november 2019
Op 27 en 28 november vindt in Houten de Vakbeurs Mobiliteit 2019 plaats. Sweco verzorgt met partijen een tweetal sessies: een ontwerpatelier met NM Magazine en een sessie over verkeersmanagement vanuit de Cloud samen met leveranciers van ITS-applicaties. Praat mee, denk mee en wissel kennis uit tijdens deze unieke sessies!

Hands-on aan de slag in het NM Magazine Ontwerpatelier

Verkeersmanagement is de afgelopen jaren sterk aan het veranderen, zoals met de komst van de slimme verkeerslichten en ITS-applicaties. Maar zien verkeerskundigen door de bomen het bos nog wel? In het ontwerpatelier gaan we op een interactieve manier door de verschillende strategische en tactische keuzes die nodig zijn om effectief verkeersmanagement te realiseren.

Ben jij een beleidsmaker of verkeerskundige en wil je meer weten over hoe je verkeersmanagement aanpakt? Schuif dan aan bij het ontwerpatelier!

Waar en wanneer?

Elzenzaal | woensdag 27 november | 13.00 - 14.30 uur

Samenwerkende leveranciers over ‘regelen in de cloud’

Verkeersmanagement vanuit de Cloud, het klinkt als sciencefiction, maar het staat al op straat! In deze workshop gaan Sweco, Royal HaskoningDHV, Dynniq en Vialis (leveranciers van ITS-applicaties) in op wat de voordelen zijn rond het regelen van verkeerslichten in de Cloud.

Ben jij als verkeerskundige of als beleidsmaker bezig met digitalisering in de stad en wil je weten wat de voordelen, maar ook de risico’s zijn? Schuif dan aan bij deze sessie en hoor hoe de vier leveranciers uitleggen waarom dit de toekomstbestendige aanpak is!

We zijn beide dagen in de stand van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat aanwezig voor een verdere toelichting.

Waar en wanneer?

Iepenzaal | donderdag 28 november | 13:00 – 13:30 uur

Kom in contact

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van slimme en duurzame mobiliteit? Of wil je met ons sparren over mobiliteitsvraagstukken? Laat ons dit dan weten. Wij helpen je graag verder.

Graag tot ziens op 27 of 28 november in Houten!

Locatie

Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Meer informatie

Internetsite Vakbeurs Mobiliteit
Slimme en duurzame mobiliteit bij Sweco