Martin van der Heijden nieuwe CFO van Sweco Nederland

/siteassets/nieuws/2019/quote-martin-van-der-heijden-cfo-770x380.jpg

Martin van der Heijden nieuwe CFO van Sweco Nederland

20 september 2019
Ingenieursadviesbureau Sweco benoemt per 1 oktober Martin van der Heijden als nieuwe CFO. Martin maakt hiermee een mooie stap binnen Sweco, waar hij op dit moment divisiecontroller voor de divisie Stad & Milieu is.

Martin heeft ruim 20 jaar ervaring in financieel management. Na zijn studie aan de Nyenrode Business Universiteit werkte Martin als controller bij Siemens en Mediq. In 2008 maakte Martin de overstap naar Sweco, waar hij de laatste 9 jaar actief was als divisiecontroller en lid van het managementteam van de divisie Stad & Milieu.

Eugene Grüter, CEO van Sweco Nederland:

We zijn blij dat Martin deze stap kan maken binnen Sweco, hij heeft zich de afgelopen jaren bewezen als  financieel manager. Binnen de divisie Stad & Milieu droeg Martin niet alleen de financiële verantwoordelijkheid van duizenden projecten per jaar, maar hij beoordeelde onder andere ook investeringsvoorstellen en gaf mede vorm aan de strategische heroriëntatie van de divisie. We zijn ervan overtuigd dat zijn jarenlange ervaring én zijn ondernemende persoonlijkheid, Martin geschikt maken als CFO.

Als CFO zal Martin per 1 oktober toetreden tot het directieteam van Sweco Nederland.