Online magazine

Denk je er weleens aan hoe de stad van de toekomst eruitziet? Wij doen niet anders. Elke dag opnieuw. Hoe wij die stad samen met onze klanten ontwerpen en ontwikkelen, lees je in ons nieuwe online magazine. In de komende editie zoomen we in op hoe we de mobiliteit in Nederland slimmer, schoon en efficiënter kunnen inrichten. We inspireren je graag met onze cases, ideeën en oplossingen waar we samen met onze klanten aan werken.

Een tipje van de sluier: Chris de Vries (directeur NDW) geeft zijn kijk op de mobiliteitsuitdagingen van Nederland, gemeente Almelo licht haar ambitie toe om de stad op gebied van mobiliteit klaar te maken voor de toekomst, we laten zien hoe parkeergarages als batterij kunnen dienen voor een stad en we geven drie duurzame mobiliteitsoplossingen waar je als gemeenten of provincie gemakkelijk mee kunt starten.

Nieuwsgierig geraakt? Meld je via onderstaand formulier aan en wij brengen 4 keer per jaar, via ons gratis online magazine, een stukje toekomst naar je toe. Na het aanmelden ontvang je direct de laatste editie in je mailbox.

Inschrijven

* verplicht veld

Kies alle manieren waarop Sweco Nederland jou mag benaderen:

U kunt zich op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, klik hier.